Haberler

Survivor'da finale günler kala şampiyon olma hayaline veda eden isim belli oldu

Güncelleme:

Survivor 2020 son bölümde dokunulmazlık oyunu ve eleme konseyi heyecanı yaşandı. 14 Temmuz'da İstanbul'da final yapacak olan Survivor'da kalan 5 yarışmacı, dörtlü finale kalabilmek için dokunulmazlık oyununda yarıştı.

ADAYA KİM VEDA ETTİ?

İlk dokunulmazlık oyunu kazanan Cemal Can "Çok üzülüyorum ama birini söylemem lazım" diyerek Elif'i aday gösterdi. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu ise Berkan kazandı. Berkan ise eleme adayı olarak Cemal Can'ın adını verdi. SMS sıralamasında daha az oyu olan Elif ise Survivor 2020 Şampiyonu olma hayallerine veda etti.

Survivor'da finale günler kala şampiyon olma hayaline veda eden isim belli oldu

"İYİ Kİ GELMİŞİM"

Survivor Elif Yıldırım Gören adaya veda etmeden önce yaptığı konuşmada "İlk önce Acun Bey size teşekkür ediyorum, bana burada yarışma şansı tanıdığınız için. İkincisi burada tanıdığım güzel kalpli insanlara teşekkür ediyorum. Burada güzel hikayeler biriktirdim. Ailemi, eşimi gururlandırdığımı düşünüyorum. Kimsenin kalbini kırmadan yarışmaya çalıştım. İyi ki gelmişim buraya ve iyi ki yarışmışım" dedi.

Survivor'da finale günler kala şampiyon olma hayaline veda eden isim belli oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (72)

tadı kaçtı:

sercan gitti, meydan bayrampaşalı zibidilere kaldı hey Allahımmm!!!

42
13
yanıtYanıtla
TYC:

Senin gibi elit biri hangi semtten acaba ?

yanıt4
yanıt6
hasan:

şu an hep şovmenler ve artistler kaldı mücadele edenler elendi yazıklar olsun acun istedigi gibi şekillendiriyor bundan sonra acun kanalları yok

35
2
yanıtYanıtla
MERT:

Acunla nasıl bağdaştırıyorsun. . . Biz oy verdik oyuncu-düzenbaz küfürbaz -iftiracıları gönderdik. . . bu kadar basit. . . . zorlanıyorsan izleme be kardeş. . .

yanıt2
yanıt10
MEHMET:

Bedavacı Barış yattığı yerden devam ediyor sms hikaye

30
2
yanıtYanıtla
done:

yorum yapmadan önce yarışmayı izleseydin bariiii

yanıt0
yanıt4
AFYONLU:

YASİN KARAKTERSİZİ HARİÇ HERKES KAZANABİLİR

11
20
yanıtYanıtla
ÇEKO:

Yasin senden kat be kat daha karakterli.

yanıt4
yanıt3
Semt-i SAKARYA:

İŞTE BU YÜZDEN İZLEMEYİ BIRAKTIM BEN ÇÜNKİ HAKEDEN DEĞİL, TAKİPÇİSİ BOL OLAN KAZANIYOR. .

29
0
yanıtYanıtla
KRAL:

BU SENEKİ SURVIVOR HAYATIN TA KENDİSİDİR. ÇOK BAŞARILI OLAN HIRSLI AZİMLİ MÜCADELECİ VE HEP KAZANAN RUH HAK ETTİĞİNİ ALAMAZKEN. BİRİLERİNİN DESTEĞİYLE BİR YERE GELEN TORPİLİ OLANLAR DA YARI FİNALE KALIYOR. TIPKI KPSS DE 90 ALIP DAYISI OLMAYIP KPSS YE BİLE GİRMEDEN EN İYİ MAKAMLARDA GÖREV ALAN NE OKUL OKUMUŞ NE KONUŞMAYI BİLEN İNSANLAR GİBİ.

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title