Haberler

    Demet Akalın, "Sosyal medyama dokunma" kampanyasına sert çıktı: O zaman kızıma laf etmeyeceksin

    Güncelleme:

    Normalleşme sürecinin başlamasıyla tatile çıkan Demet Akalın, Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medyaya bazı kısıtlamaların getirilmesiyle ilgili açıklamalarının ardından başlatılan Sosyal medyama dokunma kampanyasına "O zaman namusuma, kızıma laf etmeyeceksin" diyerek sert çıktı.

    Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 1 Haziran'da normalleşme sürecinin başlamasıyla Çeşme Dalyan'daki lüks evine giderken tatilin tadını çıkarmaya başladı. Önceki akşam bir mekandan çıkarken ayaküstü merak edilen soruları yanıtlayan Akalın, sosyal medya kısıtlamasıyla ilgili de konuştu.

    "NAMUSUMA, KIZIMA LAF ETMEYECEKSİN"

    Yakın bir zamanda Alişan'la bir sabah programı sunmaya hazırlanan şarkıcı, yeni projesi için "Çok heyecanlıyım" dedi. Akalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medyaya bazı kısıtlamalar getirileceğini açıklamasının ardından başlatılan "Sosyal medyama dokunma" kampanyası için "O zaman sen de benim namusuma, kızıma laf etmeyeceksin" diyerek çıkıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Recep Tayyip Erdoğan Alişan Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title