Haberler

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de ibre Okan Buruk'a döndü

Güncelleme:

Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon takımın başında kim olacağı konusu hâlâ netlik kazanmadı.

Manuel Pellegrini'yi Real Betis'e kaptıran sarı-lacivertlilerin Okan Buruk ile ilgilendiği yazıldı. Takvim'in haberine göre yerli bir teknik direktör isteyen Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'da çıkış yakalayan Erol Bulut'un yerine Medipol Başakşehir'de şampiyonluk mücadelesi veren Okan Buruk'u düşünüyor.

EROL BULUT İSMİ GEÇİYORDU

Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaların Erol Bulut'u işaret ettiği öne sürülmüştü. Ancak ligi yakından tanıyan, başarıya aç ve 40-50 yaşları arasında bir teknik adamla çalışmak istediklerini belirten Ali Koç, bir isme odaklandıklarını ve açıklamanın sezon sonunda yapılacağını ifade etmişti.

Bu sözlerin muhatabının Erol Bulut olmadığı ve bir başka yerli çalıştırıcı olduğu iddia edildi. Favorilerden Erol Bulut'un 'Teklif almadım" sözleri sonrası ibre en güçlü ikinci aday Okan Burak'a döndü.

EL SIKIŞILDI İDDİASI

Yeni sezon adına teknik direktör arayışlarını hız kesmeden sürdüren Fenerbahçe'nin, Medipol Başakşehir'le şampiyonluğa yürüyen Okan Buruk ile el sıkıştığı belirtiliyor. Yönetimin, Başakşehir'le şampiyonluğa yürüyen başarılı çalıştırıcı ile söz kestiği, açıklamanın ise sezon bitince yapılacağı son günlerde camiaya yakın çevrelerde konuşulmaya başladı.

VISCA VE İRFAN CAN'A DA TEKLİF GİDECEK

Sarı-lacivertlilerin, Okan Buruk ile birlikte öğrencisi Edin Visca'yı da transfer etmek istediği ve sezon sonunda Başakşehir'e teklif götüreceği belirtiliyor. Yönetim, Visca'nın yanı sıra İrfan Can Kahveci'yi de istiyor. Ancak başarılı oyuncunun hem bonservis bedeli yüksek hem de Avrupa'da oynama hayali bulunuyor.

İrfan Can, Avrupa'dan bir takımla anlaşamazsa onun için de bir miktar para ve takas teklifi sunulması bekleniyor.

EMRE BELÖZOĞLU DEVREDE

Sezonun bitmesiyle Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevine geçecek olan Emre Belözoğlu'nun bu görüşmeleri yürüttüğü de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Okan Buruk Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

sedat kalfa:

ya adam şampiyonlar liginde oynayacak büyük ihtimalle inşaallah tabi ne diye gelsin ki Aalın YILMAZ VURAL ı da dünya gözüyle bi fenerbahçe izleyelim ya

10
3
yanıtYanıtla
DELİ:

ASLAN GİBİ AYKUT KOCAAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAN ADAM GİBİ ADAM KENDİ EVLADI DURURKEN ELİN CİNCONLUSUNAMI KALDI FENERBAHÇE SEN YÜRÜ GİT BE ALİ KOÇ GEÇ BUNLARI YANİ TOYLARA KALDI

4
8
yanıtYanıtla
ZIR DELİ:

LAN AYKUT KOCAMAN GELDİ DE NE YAPTI BUNDAN SONRA NE AYKUT KOCAMAN NEDEN ERSUN YANAL GİTSİNLER KENDİ İŞLERİNE BAKSINLAR

yanıt0
yanıt0
SİNYOR:

ADAM ŞAMPİYONLAR LİGİ''NE GİDECEKKEN NİYE AMAÇSIZ FB ''YE GELSİN. 1 SENEDİR ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE VERECEK AVRUPA''YA GİTME FIRSATI VARKEN ZİRAAT KUPASI İÇİN Mİ UĞRAŞICAK. BUNU KİM YAPAR :)

8
3
yanıtYanıtla
ARIZA SERGEN:

CL DE OYNAMAK VARKEN KÜMEYE OYNAMAYI KABUL EDECEĞİNİ HİÇ ZANNETMİYORUM AMA DENEYİN BAKALIM Bİ

8
1
yanıtYanıtla
Gfb:

Kafasızlık Diz Boyu. ulan sen takıma transfer yapma. TOplama kampı gibi takım. DÜnya şampiyonu antranörü getirsen ne yazar. ! ADAM GİBİ TRANSFER YAP!

6
2
yanıtYanıtla
EMDKLI HAKIM:

Yahu Ne okani bu takıma kimse gelmez

5
3
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE44:

ALİ KOÇ SONUNU HAZIRLIYOR

5
1
yanıtYanıtla
ya ya tabi tabi yedik:

ya ya tabi tabi yedik. la yürüyün gidin işinize. alex, emre, aykut, oğuz, rıdvan vb. niceleri dururken hatta yılmaz vural vb. varken ne işimiz var okan hocayla

1
2
yanıtYanıtla
MEMET33:

OKANDA BAYILACAKTI NERDEYSE FENERE GİDEYİM DİYE.

yanıt2
yanıt2
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title