Haberler

Erol Bulut'un Fenerbahçe'ye gitmesi sonrası Ersun Yanal, Alanyaspor'un başına geçecek

Güncelleme:

Son iki sezonda tarihinde yaşamadığı başarısızlıkların yanı sıra uzun yıllar bozulmayan serileri de sona erdiren Fenerbahçe gelecek sezona umutla bakmak istiyor. Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor ile oynanacak ilk maçta takımının başında yer alan ve sonrasında ilişiği kesilen Ersun Yanal'ın boşluğu geçici olarak doldurulsa da gelecek sezona Erol Bulut ile başlanacak.

Aytemiz Alanyaspor ile sezonu tamamlamak ve Fenerbahçe'ye daha güçlü bir şekilde gitmek isteyen Erol Bulut ile yapılan bütün görüşmeler olumlu sonuçlandı. Yapılan teklifi kabul eden başarılı teknik adam, 2019-20 sezonunun bitmesi ile yeni sezonun planlamasını yapan Emre Belözoğlu ile birlikte yol kat edip gerekli adımları atacak.

ERSUN YANAL İSE ALANYASPOR'DA

Fenerbahçe'nin Erol Bulut ile anlaşma sağlamasının ardından Aytemiz Alanyaspor'da boşalan teknik direktörlük görevine ise yine tecrübeli bir isim gelecek. Sarı-lacivertli takımla yollarını ayıran ve boşta olan Ersun Yanal, Alanyaspor ile söz kesti. Erol Bulut'un Fenerbahçe'ye geçmesinin ardından Yanal da Alanyaspor ile sezona başlayacak.

Lig devam ettiği için resmi açıklamalar yapılamıyor, sezonun bitimi ve kupa finalinin oynanmasının ardından resmi duyurular yapılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aytemiz Alanyaspor Ersun Yanal Fenerbahçe İstanbul Haberler

500

Yorumlar (8)

UNI FB:

SONUNDA BAŞARI GELECEK VE BİZ OLACAĞIZ ŞAMPIYON

9
1
yanıtYanıtla
Erhan:

Ali Koç varken merak etme bir 6 dene daha beklersin

yanıt0
yanıt0
CAN DEP:

Haber dogruysa simdiden Alanya spora birinci ligde basarilar diliyorum..

5
0
yanıtYanıtla
camış:

fener için iyi olur

4
1
yanıtYanıtla
DURAN TEKERLEK:

ALANYA ÇOK BAŞARILI OLDU. BİRAZDA AŞAĞILARDA DOLANSIN.

3
2
yanıtYanıtla
Nirvana:

Aptullah Avcı boşta iken Ersun Yenala görev vermek çok saçma . Yenalın devri bitti . Son kullanma tarihi geçti .

2
1
yanıtYanıtla
AB:

Erol Hoca çok başarılıdır ancak Alanyaspor''un kadrosu da her bölgesiyle çok iyidir hatta FB ve BJK nin kadrosundan daha iyidir bunu da hesaba katmak gerekir. FB ye gelince sudan çıkmış balığa dönebilir, Dahası Emre ve Volkan gibi her an ters düşebileceği kişilerde olacak, Erol Hoca gelecekse sistemli bir kadro verilip işine karışılmaması ve 1-2 yıl sabır edilirse başarılı olacaktır. aksi halinde FB nin bir kaç yılı daha heba olacaktır.

2
0
yanıtYanıtla
Alex:

Erol Bulut Fenerbahceye gelirse orada Volkan ve Emre ile hayatta gecinemez ve kariyerini bitirir , bu yazi burada dursun , hakli oldugumu goreceksiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title