Haberler

    Serinliği uzaklarda arama...

    Güncelleme:

    1) HEM ÜCRETSİZ HEM MAVİ BAYRAKLIAyazma Plajı (Şile)Yaklaşık 10 kilometre uzunluğunda.

    1) HEM ÜCRETSİZ HEM MAVİ BAYRAKLI

    Ayazma Plajı ( Şile )

    Yaklaşık 10 kilometre uzunluğunda. Şile Halk Plajı olarak da biliniyor. Şile'nin girişindeki bu plajın en önemli özelliği mavi bayraklı olması. Özellikle hafta sonu İstanbul'un sıcağından kaçıp serinlemek isteyenlerle dolup taşıyor. Girişi ücretsiz.

    2) GEÇMİŞE UZANIN

    Elmas Kum, Altınkum ve Altınkum Kadınlar Plajı (Rumelikavağı)

    Üç plajdan oluşan bu bölge 1929'da Şirketi Hayriye tarafından halkın ailece denize girebilmesi için açıldı. Seyahat yazarı Melih Uslu'nun favorisi Altınkum. Buranın giriş ücreti hafta içi 40 lira, hafta sonu 50 lira.

    3) KAMP SANDALYESİ GÖTÜRÜN

    Caddebostan sahili (Kadıköy)

    Yaklaşık bir kilometre uzunluğundaki sahilde üç plaj var. Milli yüzücümüz İpek Yalkı, "Caddebostan sahilinde yüzme sonrası güneşlenip dinlenmek için yanınıza kamp sandalyesi almayı unutmayın" diyor.

    4) MADAM'A SELAM GÖNDERİN

    Martha Koyu (Burgazada)

    Burgazada vapur iskelesine 30 dakikalık yürüyüş mesafesinde olan Martha Koyu, ismini bir zamanlar burada yaşayan Madam Martha'dan alıyor. Taşlık sahilinden denize girmeden önce deniz ayakkabısı giymekte fayda var.

    5) MAKİLERİN ARASINDA

    Kınalıada plajları

    Vapur iskelesinin sağında uzanan çakıllı sahil adanın en büyük plajı. Flamingo Yolu'ndan adanın arkasına doğru devam ettiğinizde makilerin gizlediği birkaç küçük kumsal da görebilirsiniz. Asfalt yolun devamı Ayazma Koyu'na çıkıyor.

    6) DENİZ VE ORMAN...

    Uzunya Beach (Kilyos)

    Sarıyer, Demirciköy'deki Uzunya Beach kamp yapabileceğiniz, saklı kalmış bir koy. Deniz ve ormanın birleştiği bu plajda karavanla konaklamak da mümkün. Hafta içi 50 lira, hafta sonu 80 lira. Şezlong, minder, otopark dahil.

    7) ŞARKILARA KONU OLMUŞ

    Dilburnu (Büyükada)

    Çankaya Caddesi'ni izleyip Değirmen Plajı'nı geçince Dil Burnu'na ulaşacaksınız. Geniş çamlık alan, piknik ve dinlenme alanı olarak düzenlendi. Günbatımının en iyi izlenebildiği yer olarak anıldığı için şarkılara konu olmuş.

    8) HAFTA İÇİ GİDİN

    Kumburgaz Plajı (Büyükçekmece)

    İstanbul'a 56 kilometre uzaklıkta. Bir kısmı ücretsiz, diğer kısmınıysa bir otel işletiyor. Hafta içi daha sakin oluyor. İstanbul'un en eski yazlık tatil beldelerinden biri olduğu için bölgede her bütçeye uygun otel, apart ve pansiyon var.

    9) SERİN SULARI SEVENLER İÇİN

    Kireçburnu ( Sarıyer )

    Kireçburnu'ndan Sarıyer'e doğru giden bu hat Boğaz'ın serin sularında yüzmek isteyenler için en iyi nokta. Ancak dikkatli olmakta fayda var çünkü dönüş rotasında akıntı kuvvetli.

    10) BOĞAZ'A KARŞI...

    Poyrazköy Plajı (Beykoz)

    Temizliğiyle diğer şehir plajlarından bir adım öne geçiyor. Boğaz manzarasına karşı deniz sefası yapmak isteyenler için ideal. Kano, kürek gibi su sporlarının eğitimleri de veriliyor. Giriş ücreti 10 lira.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Caddebostan İstanbul Sarıyer Şile Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title