Haberler

Bakan Koca fotoğraf paylaşarak uyardı: Bir dahakine sizi donanımlı görelim arkadaşlar

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sokakta yürüyen 5 gencin fotoğrafını paylaşarak, "Üç arkadaş, koronavirüse taviz vermiş. Oysa virüs, biriyle karşı karşıya dururken de geçebilir, yan yana yürürken de. Bir dahaki karşılaşmamızda sizi daha donanımlı görelim arkadaşlar" dedi.

Sağlık Bakanı Koca, Twitter hesabından sokakta yürüyen 5 gencin fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta, arka tarafta bulunan 2 kişinin maskelerini düzgün taktıkları gözlenirken, öndeki 3 arkadaşın ise maskelerini çene altında taşıdıkları görüldü.

"ÜÇ ARKADAŞ VİRÜSE KARŞI TAVİZ VERMİŞ"

Bakan Koca, bu fotoğrafa ilişkin, "Bu karede, salgına karşı ön planda 5 kişiyiz. Üç arkadaş, koronavirüse taviz vermiş. Oysa virüs, biriyle karşı karşıya dururken de geçebilir, yan yana yürürken de. Bir dahaki karşılaşmamızda sizi daha donanımlı görelim arkadaşlar" değerlendirmesinde bulundu.

İşte Bakan Koca'nın o paylaşımı:

Bakan Koca fotoğraf paylaşarak uyardı: Bir dahakine sizi daha donanımlı görelim arkadaşlar

PAYLAŞIMA BİNLERCE BEĞENİ GELDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Twitter hesabından yaptığı "5 arkadaşlı" paylaşımı dakikalar içinde binlerce beğeni alırken, büyük ses getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (14)

Memleketim:

Sanane, senmi kurtacaksin. Senin isinmi insanlari uyarmak? Senin görevin saglik sistemini daha iyi hale getirmek. Basi uyarir. Bu uyarir. Halk samaoglanimi? Isini yap cekil kenara. Ginaaaa getirdi sizin su cok bilmisliginiz. artik. Kirsal kesimdeki hastahanelere bakin insanin yüzüne bakmiyorlar. Git oralari teftis et. Ben istiyorum, ben yaparimdan vaz gecin.

11
46
yanıtYanıtla
garip:

Ne içtin ne olur bana da söyle. Canını sağlığını kurtarmak için gecesini gündüzüne katan adama ettiği laflara bak. Terbiyesizlik etme kes sesini. Utanmaz arkanmaz.

yanıt11
yanıt2
Hüseyin:

Yaw sen ne basit fikirli adamsın. .

yanıt5
yanıt3
YAZIK:

Allah akıl fikir versin, bu adamın verdiği emeklere cidden yazık..

yanıt6
yanıt6
gerçek:

Kardeş ben Bursadayım. Bursa bütün ilçe devlet hast. 5 yıldız konforunda sıfırdan yapıldı. Ben genelde mudanya d. h. gidiyorum. Randevu sist. dolu ise sabah git kayıttan ara randevu al en fazla 1-1, 5 saatte muayene oluyorsun . O dediğin 15_20 yıl önce idi. Sen malesef çağ dışı kalmışsın .

yanıt3
yanıt1
Memleketim:

Yalakaligi birakin da gercekleri görün o sekilde cevap verin. Hizmet etmek görevi. Kimse onlari orda tutmuyor. Kimse onlara 24 saat calisin demiyor. Bunlari ciddiye almadiklari icin halk uymuyor. Kimse kimseyi kurtaramaz. Yazilmissa virus yakalanirsin. Madem cok biliyorlardi neden 2 ay gibi süre her yer kapandi? Bu tedbiri öncedende alirlardi. Hergün yeni icat cikarmaya gerek yok. Yapilacak önlemler acik acik ortada. Kontok, mesafe ve maske. Is bilmedikleri ortada. Sunlari savunmayi birakin.

yanıt3
yanıt4
Efe:

Sorarım size ey bakan madem bu kadar önemsiyoruz neden virüs testlerini kaldırdınız?

2
5
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Virüs testileri kaldırdıysa günlük vakaları fal yolu ilemi belirliyorlar. Kim demiş testin kalktığını

yanıt7
yanıt2
Vatandas:

Testler kalkdi mi ?

yanıt0
yanıt0
Güldan:

Ufff her gün açıklama yapıyorsunuz neden önemsemiyor sunyz....ya siz ciddi değilsiniz yada biz

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title