Haberler

Dini nikahlı eşini ve 6 yaşındaki kızını öldürüp, intihara kalkıştı

Güncelleme:

Tekirdağ'da bir süre önce ayrıldığı eşi ve 6 yaşındaki kızını tabancayla başlarından vurarak öldüren şahıs daha sonra da intihara kalkıştı.

Tekirdağ'da Murat K., bir süre önce ayrıldığı dini nikahlı eşi Hatice Turan (37) ve kızları Esila Turan'ı (6) tabanca ile başlarından vurarak öldürdü. Tabancayla kendisini de başından vurarak intihara kalkışan Murat K. ağır yaralandı. Murat K.'nin 1 Temmuz'da sosyal medya hesabının profil fotoğrafını tabanca fotoğrafıyla değiştirmesi dikkat çekti.

Olay, merkez Süleymanpaşa ilçesine bağlı kırsal Karacakılavuz Mahallesi'nde meydana geldi. Murat K., Antalya'da dini nikahla birlikte yaşadığı 1 çocuğunun annesi Hatice Turan ile geçen yıl mart ayında, henüz belirlenemeyen nedenle ayrıldı. Hatice Turan, kızı Esila'yı da yanına alarak Karacakılavuz Mahallesi'ndeki baba evine geldi.

EŞİNİ VE KIZINI BAŞINDAN VURDU

Hatice Turan, sabah saatlerinde mahallede ailesinin sebze ve meyve sattığı tezgahın başına geldi. Bir süre sonra Murat K. de Turan'ın yanına gelerek tabancayla ateş etti. Hatice Turan başına isabet eden mermilerle kanlar içinde yere yığılırken, Murat K. yaklaşık 200 metre mesafedeki Turan'ın evine gidip kapıyı çaldı. Murak K., kapıyı açan kızı Esila'ya da tabancayla ateş etti. Başından vurulan Esila da kanlar içinde yere yığılırken, Murat K. kendisini de başından vurdu.

Dini nikahlı eşini ve 6 yaşındaki kızını öldürüp, intihara kalkıştı

İNTİHARA KALKIŞTI AĞIR YARALANDI

Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Hatice Turan ile kızı Esila'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralı olduğu tespit edilen Murat K. sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Dini nikahlı eşini ve 6 yaşındaki kızını öldürüp, intihara kalkıştı

Hatice Turan ile kızı Esila'nın cansız bedenleri Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, Turan ailesinin fertlerinin ifadelerine başvurup, olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

Acı haberi alan Turan'ın yakınları, olayın ardından Murat K.'nin mahalleye geldiği otomobile sopa ve taşlarla vurarak hasar verdi.

TABANCA FOTOĞRAFI

Öte yandan, Murat K.'nin sosyal medya hesabında, 1 Temmuz'da profil fotoğrafını tabanca fotoğrafı ile değiştirmesi dikkat çekti.

Dini nikahlı eşini ve 6 yaşındaki kızını öldürüp, intihara kalkıştı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tekirdağ Haberler

500

Yorumlar (16)

özkara:

eknomi ustaaaaaaaaaaaaa. . . . . . . . . . . . . . .

10
12
yanıtYanıtla
Kiraz:

Allah belani versin senin cocukdan ne istedin

21
0
yanıtYanıtla
tarsuslu:

offf offf offff dayanamıyorum böyle haberler görmeye okumaya 10 gün etkisinden kurtulamam artık bende bir baabyım evladım var gözümden sakınıyorum ona gelecek olacak bana olsun diyorum ayağa taş deyse canım yanar. ne istedin o masum yavrudan adam ne istedin o yavrusuna bakananneden git kendi kafana sık geber it gibi bi köşede böyle aşşağılık yaratıklar yüzünden aile faciaları görüp psikolojimiz altüst oluyor. kuzum benim şimdi cennette annenle oyna

14
0
yanıtYanıtla
..................:

Ben de babayım eşime bağırmaya, evladıma tokat atmaya kıyamıyorum. Düşe tırnağı acısa dayanamıyorum bu gaddarlık nedir bu acımasızlık nedir ?

12
0
yanıtYanıtla
vezir42:

ya bırakın ölsün ya şu suçluları kazanmayı değil de masumları korumaya odaklanın artık

10
0
yanıtYanıtla
hatice:

vezir42 like like like

yanıt0
yanıt0
yorumcu:

ne alakası var ekonomiyle adam açlıktan ölmemiş tabancayla vurmuş eşini çocuğunu ben yoksam sizde yoksunuz diyor aklınca cezalandırıyor imansızlığın ve egonun zirve yaptığı bir dünyada yaşıyoruz malesef o çocugun babası kadının da kocası olabilir ama sahibi değil onların gerçek sahibi ALLAH a verir hesabını

8
1
yanıtYanıtla
Fatih:

Bu acı nedir?? Nasıl bu hale geldi bu toplum, Allah yardım etsin, Allah ıslah etsin.

8
0
yanıtYanıtla
ayle:

ne iyi bir baba birde fotoğraf çekmiş kızıyla. kızına o acıyı yaşatacak kadar vahşi.

5
1
yanıtYanıtla
Savaşta bu kadar insan ölmüyor arkadaş:

Cezaevlerini büyütmeyeceksin aslında küçültmeye gideceksin. O zaman ne yapacaksınız kanunları ağırlaştıracaksın.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title