Haberler

Aylardır Dominik'te olan Survivor yarışmacıları virüsten korunmak için maske taktı! İlk tepki Cemal Can'dan geldi

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020, dün akşam Dominik'ten son yayını yaptı. Finale saatler kala yarışmaya veda eden Berkan'ın ardından Yasin, Cemal Can ve Barış büyük final için İstanbul'a gelmek için yola çıktı.

"BİZ HEP MASKEYLE Mİ DOLAŞACAĞIZ"

Acun Ilıcalı, Survivor 2020 finalistlerini özel jetiyle Dominik'ten İstanbul'da getiriyor. Toplam 14 saat sürecek olan yolculuğun ilk dakikalarında Acun Ilıcalı, Instagram hesabından canlı yayın yaptı. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının detaylarını bilmeyen yarışmacılar zorunlu hale gelen maskeyle ilk defa karşılaştılar. Havaalanında maske takmak zorunda kalan yarışmacılardan Cemal Can, "Biz hep böyle mi dolaşacağız?" diye Acun Ilıcalı'ya sordu. Acun ise, "Sokaktaysan evet ama çekimlerde takmayacaksınız" dedi.

Aylardır Dominik'te olan Survivor yarışmacıları ilk kez maske taktı! İlk tepki Cemal Can'dan geldi

BÜYÜK FİNAL NEREDE NE NASIL OLACAK?

Survivor 2020 finali 13 ve 14 Temmuz'da İstanbul Galataport'ta yapılacak. Canlı yayında ekrana gelecek olan finalde, 13 Temmuz Pazartesi akşamı bir yarışmacı SMS oylamasıyla veda edecek. 14 Temmuz Salı akşamı ise yine SMS oylamasıyla Survivor 2020 şampiyonu belli olacak. Galataport'taki final ise koronavirüs salgını nedeniyle seyircilere kapalı olacak. Finale sadece eski yarışmacılar ve finale kalan Cemal Can, Barış ve Yasin'in aileleri katılabilecek.

Aylardır Dominik'te olan Survivor yarışmacıları ilk kez maske taktı! İlk tepki Cemal Can'dan geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dominik Cumhuriyeti Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

30 Mart 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 29 Mart Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 72. bölüm fragmanı izle! Survivor yeni bölüm fragman linki! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 29-30 Mart benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! Seçim propaganda yasakları ne zaman başlıyor? Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi? 29-30 Mart hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 28 Mart 2024 Konya su kesintisi listesi! ORC İstanbul anket sonucu ne, kim önde? Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu? Sonar İstanbul anket sonucu ne, kim önde? Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu? Gaddar 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mart Gaddar yeni ölüm izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 58. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mart Kızılcık Şerbeti yeni ölüm izleme linki var mı? Yalı Çapkını 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mart Yalı Çapkını yeni bölüm izleme linki var mı?
500

Yorumlar (59)

rezillik:

cemal can ağlayan insan. isterse kanatlanıp uçsun. duygusallık tamam ama bir yere kadar. geğirsen ağlıyor adam ya bu nedir. . . . . . hiç yakışmıyor hiççççç

73
31
yanıtYanıtla
zırlakcan:

maske takıyoruz diye duygusallaşıp 45 dk ağlamanı bekliyoruz

91
8
yanıtYanıtla
tret:

:)))çok iyi

yanıt10
yanıt1
burak:

süpersinnn

yanıt10
yanıt1
emine boran:

yasin hala orda basil kaliyor hayret yazik oldu berkana

39
40
yanıtYanıtla
Serhat:

Barış hiç bir katkısı yokken nasıl buraya kadar geldi hayret

60
12
yanıtYanıtla
hasok:

Survivor SMS ve Fan yarışması Gerisi yalan

yanıt19
yanıt1
BERKAN:

YAZIK OLDU BERKANA.YASIN NASIL KALDI ORADA HAYRET

44
17
yanıtYanıtla
Adalet:

Bu hayat böyle kardas dokunulmazlık alamayan barış orada

yanıt14
yanıt2
Ali:

Bende yasin gider bili bide yasin oyun almasa kendini konusturuyo. Berkant deli manyak ayak yatti o da sevilmedi

yanıt4
yanıt0
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title