Haberler

Magazin gündemini sarsacak iddia: Platonik aşık Ozan Güven, Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ilişkisini bitirdi

Güncelleme:

Geçtiğimiz sene sürpriz bir şekilde aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti, yaz başında Ege sahillerinde tatil yapmaya başladı. Evlenecekleri konuşulan çiftin ilişkilerini noktalama kararı aldıkları ileri sürüldü.

İLİŞKİLERİ YIPRANDI

Uçankuş'un ulaştığı bilgilere göre: Çift Kuyucuk'ta gözlerden uzak sürdürdükleri tatillerinde ayrılık kararı aldı. İddialara göre bu beraberlik hem Cem'i hem de Serenay'ı fazlasıyla yıprattı. Ayrılık teklifinin Cem Yılmaz'dan geldiği ve Serenay Sarıkaya'nın bu teklife karşı çıkmadığı iddialar arasında. Ayrılık kararının yanı sıra çiftin ilişkilerinde platonik aşk olayı yaşandığı herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin gündemini sarsacak iddia: Platonik aşık Ozan Güven, Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ilişkisini bitirdi

CEM VE SERENAY'IN ARASINI OZAN MI AÇTI?

Şimdilerde eski sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle gündemden düşmeyen Ozan Güven'in en yakın arkadaşı Cem Yılmaz'ın sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya platonik olarak aşık olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Serenay ve Cem ilişkisi başladığında Ozan Güven ve Cem Yılmaz'ın arası açıldığı da çıkan iddiaları güçlendirdi.

Cem Yılmaz sonrasında Ozan Güven'le barışmıştı ama son yaşanan şiddet iddialarında Serenay Sarıkaya, Cem'in ortadan yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. İlişkisinde gerginlikler yaşayan Sarıkaya, Yılmaz'ın bu açıklamasına iyice sinirlenince ikili arasında ipler koptu.

Çift, ayrılık haberleri hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Ozan Güven Cem Yılmaz Sarıkaya Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (46)

COSY:

Cem e helal olsun, elden geçiriyor hepsini. . . Hevesini alıncada bul bi bahane şutla gitsin. .

33
10
yanıtYanıtla
CADI:

TIPSIZ VE MIDE BULANDIRICI SERENAY

32
3
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ne tarafa kusuyoduk

30
4
yanıtYanıtla
ceyhun:

hahaha :))

yanıt0
yanıt1
BURAK:

Bide halka dönüp hani biz marjinaldik siz neler neler yapıyorsunuz diyen herife bakın. Son 10 yılda 5 son 25 yılda 11 tane kadın değiştirdi. Kız arkadaşının en yakın arkadaşını hamile bıraktı , nikahsız veled-i zina çocuğu oldu , en yakın arkadaşının platonik aşkı ile aşk yaşadı. Kalkıp birde halka ahkam kesiyor. . . Yazık.

31
2
yanıtYanıtla
Hoca:

Bu kadınlar çok ahlaksız.

21
7
yanıtYanıtla
WORLD:

evet erkekler ahlak abidesi çünkü

yanıt11
yanıt2
Bkr:

Çoçuğu yaşta olacak iki yaşlı paylaşamıyo bir de magazin oluyorlar aralarında 30 yaş fark var mide bulandırıcı pislikler

25
2
yanıtYanıtla
aqua:

30 yas fark yok. cem 47 yasında serenay 29 . . 17 yas fark var ancak görüntü olarak evet bakınca cem babası gıbı duruyor.

yanıt0
yanıt0
AFYONLU:

SERENAYDA CEM DE 5 PARA ETMEZ DEĞERSİZ İNSANLARDIR SAKAT KALSALAR ÖLSELER BİZİM UMRUMUZDA OLMAZ BİZENE

21
3
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title