Haberler

ABD'de bir müşteri restoran çalışanlarına 1000 dolar bahşiş bıraktı

Güncelleme:

ABD'nin New Jersey kentinde bir restoranın müşterisi, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçiren çalışanlara 1000 ABD Doları bahşiş bıraktı.

ABD'nin New Jersey kentinde bir restoranın müşterisi, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçiren çalışanlara 1000 ABD Doları bahşiş bıraktı. Duygulanan restoran çalışanları, müşterinin bu jestini basınla paylaştı.

New Jersey'de 'The Starving Artist' (Açlıktan Ölen Sanatçı) adlı restoranın sahibi Arnold Teixeira basına yaptığı açıklamada, bahşişi bırakan müşterinin 2001 yılından itibaren restoranlarına geldiğini belirtti. Teixeira, düzenli gelen müşterinin hesap pusulasının bahşiş bölümüne '1000' ABD Doları yazdığını ve garsonun bunu görünce ağlamaya başladığını ifade etti.

Restoran sahibi Teixeira, "Hesap pusulasını gören diğer garson da ağlamaya başladı. Sonra ben gördüm ve bende dayanamadım ağlamaya başladım. Bizim için gerçekten çok zor günler" dedi.

'ZOR GÜNLERDE ÇALIŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM'

Koronavirüs salgını sırasında zor günler yaşayan restoran çalışanlarına bir de not bıraktı. Hesap pusulasının arkasına yazılan notta "Bu zor günler boyunca çalıştığınız için çok teşekkür ederim. Lezzetli yemekler, sıcak gülümsemeler ve harika bir atmosfer için minnettarız ... Hepinizi çok takdir ettiğimizi lütfen bilin. Starving Artist olmadan iyi bir yaz olamaz" ifadeleri yer aldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Koronavirüs New Jersey Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title