Haberler

Mario Jardel'den eski takımı G.Saray'a sert eleştiri: Kazanman için benim geri mi gelmem lazım?

Güncelleme:

Galatasaraylı taraftarların sevgilisi Mario Jardel'den, Galatasaray takımına çok ağır eleştiri geldi. Instagram hesabından bir video yayınlayan Jardel, "Neden kazanamıyorsun? Kazanman için benim geri mi gelmem lazım?" ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

Galatasaray'da bir sezon oynamasına karşın gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi olmayı başaran Brezilyalı efsane golcü Mario Jardel, sarı-kırmızılıların performansını sert bir dille eleştirdi.

Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Jardel, Galatasaray'ın gösterdiği performansı beğenmediğini ve ihtiyaç olması halinde takıma geleceğini imalı bir şekilde dile getirdi.

"FORVET LAZIMSA GELİRİM"

"Sana neler oluyor Galatasaray?" diyen Brezilyalı efsane golcü, "Neden kazanamıyorsun? Paran var, yapılanman ve maaşların iyi. Forvet lazımsa ben gelirim. Kazanman için benim geri mi gelmem lazım?" ifadelerini kullanarak sarı-kırmızılılara tepkisini gösterdi.

Galatasaray'da 2000/01 sezonunda forma giyen 46 yaşındaki Jardel, oynadığı 41 maçta 33 gol atıp 4 asist yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Jardel Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

ezikgs:

aglama gs aglama

9
16
yanıtYanıtla
gıcık:

fener kendini yalnız hisetmesin diye

yanıt5
yanıt3
SarıCivCiv:

kitaplara konu ve şarkıcıların dilinde sizi dillere düşürdü Snejder Google den bakabilirsin

yanıt1
yanıt0
Glock44,:

Galatasarayın geri dönüşünün altında ezileceksiniz

5
13
yanıtYanıtla
realme:

ne diyorsun yeğen gönerken mi ezileceksin :D:D:D:D

yanıt0
yanıt0
.:

Keşke tüm oyuncular Jardel, Alex, Hagi gibi olsa. Bizi pislik araplara mahkum etmekten başka bir bildiği yok kulüp başkanlarının da.

15
2
yanıtYanıtla
Glock44,:

Galatasatay geri dönüşlerin takımıdır bu sene siyaset bi şampiyon belirledi emanetimiz olan şampiyonluk kupasını sseneye tekrar eze eze alacagımızdan supeniz olmasın

4
11
yanıtYanıtla
Yunus:

Kimseye söyleme :)

yanıt0
yanıt0
simarik-jardel:

cem uzan bunu haram paralarla galatasayaraya hediye etti feto dua etiii abdestsiz hakemler ve arif kendi düsse penalti verildi zalad 8 tane yedi

7
7
yanıtYanıtla
1234:

ama kafamız nasıl güzel

yanıt3
yanıt2
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title