Haberler

Şarkıcı Songül Karlı, denizden çıkarken bikini kazası yaşadı

Güncelleme:

Koronavirüs salgınından dolayı karantina sürecini evinde geçiren Songül Karlı, normalleşme sürecinin başlamasıyla soluğu tatil beldesinde aldı. Önceki gün renkli bikinisiyle denize giren şarkıcı, bikinisinin azizliğine uğradı.

BİKİNİSİNİN KAYDIĞINI FARK ETMEDİ

Milliyet'te yer alan habere göre: Tatiline Bodrum'da başlayan Songül Karlı, şimdilerde Çeşme'de güzel havanın tadını çıkarıyor. Önceki gün bir otelin iskelesine giden Karlı, renkli bikinisiyle denize girdi. Pareosunu çıkarıp denize giren Karlı, sudan çıktığında bikinisinin kaydığını fark etmedi ve bir süre o şekilde dolaştı.

Şarkıcı Songül Karlı, denizden çıkarken bikini kazası yaşadı

Şarkıcı Songül Karlı, denizden çıkarken bikini kazası yaşadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Songül Karlı Koronavirüs Çeşme Haberler

Bakmadan Geçme

Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (59)

Ersin:

Sorsan müslümanız derler, şaşkaloz aslıhan ben müslümanım ama bir müslüman kadın asla böyle giyenemez o olsa olsa münafık olur senin gibi evet yobazım senin senin giblerin gözünde. bundan da gurur duyarım. söylenecek çok şey var ama ya sabır.

15
12
yanıtYanıtla
Hasan:

sana ne kim nasil giyiniyorsa. sana mi kaldi yagilamak, musluman barisin dinidir, senin bu nefretin ne? kedi de uzanamadigi cigere offf der.

yanıt13
yanıt9
...:

Burda olup haberi açtığına göre ne görmek istediğin belli.

yanıt8
yanıt1
Faik:

İnsanları eleştirirken biraz daha saygili davranmak lazım biz sizi tanımıyoruz ne bilirim sen nasıl denize giriyorsun

yanıt3
yanıt4
Olur Olmaz:

Namus veya mahrem sadece uçlardamı, yoksa her yerindemi, yazık yazık çok yazır, ne olur ne olmaz, kıyamet yakındır arkadaşlar. . . .

17
7
yanıtYanıtla
delice:

sanki edep sadece bir santimlik yerleri kapatınca tam oluyor . . insan bakınca utanıyor kendi etlerini sergileyip teşhir etmekten kimse utanmıyor. . yok mu babanız kardeşiniz. . ar perdesini ne zaman yırtınız. . paranın miktarı ile mi alakalı ahlak. . . . yazık yazık bu millette yazık . . . her şeyi normalmiş gibi pazara çıkarmayın.

17
6
yanıtYanıtla
MEDYATİK:

Ben bi kayma falan görmedim? hani nerde? yemeyin insanları yaa. .

21
1
yanıtYanıtla
Virus:

Millet yemiyor artık baktı iş yok beden pazarlayıp gündem yaratmaya çalışıyor

21
1
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KIZ ASLI:

YA ARKADAŞIM KOYSANIZA KAZAYI GÖSTEREN FOTOLARI İLLAKİ İNTERNETDEN BAKIP GÖRECEĞİZ.

14
8
yanıtYanıtla
Yağmur:

Ne kadar saçma bir ismin var

yanıt7
yanıt0
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title