Haberler

Ergin Ataman ve Arda Turan'ın da aralarında olduğu yatırımcı grubu, İtalya'dan basketbol takımı satın aldı

Güncelleme:

Türk bir yatırımcı grubu, İtalya Liginde mücadele eden Reale Mutua Torino'yu bugün yapılan anlaşma ile satın aldı. Anadolu Efes'in başarılı koçu Ergin Ataman ve milli futbolcu Arda Turan'ın da kulübü satın alan yatırımcılar arasında yer aldığı öğrenildi.

Aralarında Arda Turan ve Ergin Ataman'ın da olduğu bir Türk yatırımcı grubu, İtalyan kulübü Reale Mutua Torino'yu satın aldı.

Sportando'nun haberine göre; Ergin Ataman, Serie B Basketbol Ligi'nde mücadele eden Reale Mutua Torino'nun hissedarı olduklarını ve takımın gelecek sezon Serie A'da mücadele etmesi durumunda kulübün tamamını satın alacaklarını ifade etti.

Takım Serie B'de kalırsa kulübün mevcut sahibi Stefano Sardara ile ortak olarak yola devam edilecek.

"GÖREVİME DEVAM EDECEĞİM"

Ergin Ataman'ın NTV'de yer alan açıklamasında, "İki üst seviye ortağım var. Bu ortaklardan biri Türkiye'nin en büyük spor menajerlik şirketi. Ortaklarımız arasında önemli bir üçüncü isim daha olacak. Ben Anadolu Efes'in koçu olarak görevimin başında olmaya devam edeceğim. Eğer Torino, Serie A'da oynarsa kulübün tamamını satın alacağız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ergin Ataman Arda Turan basketbol Torino Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (3)

YALNIZ ADAM:

boş işler boş parası bol aklı kıt diye buna derim asla spora para yatırmam spor kardeşlikmiş spor saygıymış spor dayanışmaymış spor kardeşlik ha iki kardeş neden kavga eddiyor peki spor saygıymış peki neden müsabakalarda küfürler hakaretler ediliyor spor dayanışmaymış ne yin danışması be spor demek toplumu küfre sevketmek demek budur spor o kadar müsabaya gittim hiç ayık kafayla geleni görmedim ? nı sarhoş geliyor maçlara küfür hakaret saygısızlık dayanışmazlık hepsi ne ararsan var

2
1
yanıtYanıtla
AYLAK ADAM:

aynen lokmacı açmaları lazımdı

yanıt0
yanıt0
IHTIYAR:

Yolunuz acik olsun. Gorecegiz bekliycezz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title