Haberler

Minibüste başlayan 'öksürük' kavgası dışarıda da devam etti, ortalık savaş alanına döndü

Güncelleme:

Diyarbakır'da bir minibüste, erkek yolcunun maskesi açık şekilde öksürmesi sonrası bir kadın yolcu duruma tepki gösterdi. Kadının tepkisiyle birlikte ikili arasında başlayan tartışma minibüsten inince de devam etti. Polis ekiplerinin intikaliyle kavga karakolda son buldu, taraflar birbirinden şikayetçi olmadı.

Diyarbakır'da, minibüste maskesini çıkarıp öksüren erkek yolcuya kadın yolcu tepki gösterdi. Araç dışında da süren tartışma kavgaya dönüşürken, taraflar polis tarafından ayrıldı.

Olay, önceki gün merkez Bağlar ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan plakası öğrenilemeyen minibüsteki erkek yolcu, maskesini çıkarıp, öksürmeye başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle tedirginleşen kadın yolcu, duruma tepki gösterdi.

YOLCULAR MİNİBÜSTEN İNİP KAVGA ETTİ

İkili arasında sözlü tartışma başlamasıyla, erkek yolcu kırmızı ışıkta bekleyen minibüsten indi. Ardından kadın yolcunun da inmesiyle tartışma dışarıda da devam etti. Kadının bağırmaları üzerine çevredekiler de erkek yolcuya tepki gösterdi. Bu sırada 2 yolcu arasında çıkan kavga, bölgede devriye görevi yapan polisin müdahalesiyle büyümeden önlendi.

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Polis merkezine götürülen ikili, birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını belirtmeleriyle serbest bırakıldı. Öte yandan polis ekiplerince erkek yolcuya maskesini çıkardığından dolayı 900 lira idari para cezası verildi. Kadın ve erkeğin kavga anı ise çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (16)

ŞAKA GİBİ:

Abi bizim hangi işimiz normal? Trafikte adam vur, minibüste kavga et, kediyi ayaklarından as, daha neler neler. Bitmişiz okeye dönüyoruz, ağlayanımız yok. Bitse de gitsek. .

8
1
yanıtYanıtla
Çelilşkiler:

aman ne kadar korkuyorsunuz ölmekten, bide inançlı olcaksınız tutarsızlıkta yok üstünüze

2
5
yanıtYanıtla
TURK:

sen çok cesursun. hadi bi koranalı hastanın yanına git sarıl. .

yanıt1
yanıt1
YORUMM:

BAY ÇELİŞKİLİLER O DA SİZİN GİBİ BİRİSİ SANIRIM SİZİN GİBİLERE HER ŞEY MÜSTEHAK.

yanıt0
yanıt1
Çelişkiler Tekrar Yazıyor:

Siz beni anlamamışsınız ben evrim teorisine atıf yapmıştım insanın hayatta kalma içgüdüsüne yani ironi yaptım bir nevi not=ateist değilim sadece nonteistim

yanıt1
yanıt1
EVRİM:

hangi bilginle evrime atıf yapabiliyorsun. biyoloji mi okudun. fosiller ortada. kaplanın filin ataları ortada. . canlılar yıllar yıllar içinde değişiyor. . bazıları milyar yılda değişiyor. bi an da değil. . vücut yavaş yavaş iklime toprağa yaşadığı yeere uyum sağlıyor. . kutupta ayının postu neden beyaz sorusunun cevabıdır evrim. . ulan evrime çökertebilirsen zaten nobeli sen alırsın. . anca burda yazarsın. . yav ayda yılda bi habere bakıyorum karşıma senin gibi zır cahil yobazlar çıkıyor

yanıt4
yanıt0
Çelişkiler Tekrar Yazıyor:

la evrim sen manyak mısın sen bile beni anlamamışsın ne bahtsızmışım benim yazdığımı evrim karşıtlığına nerden çıkardın ben açık kapı bıraktım bile sen yobaz diyorsun haha

yanıt0
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Terörist diyarında sıradan bir gün

2
2
yanıtYanıtla
ALTAN SUBAŞI:

İşte bölücü, ötekileştiren faşist. Yazıklar olsun sana...

yanıt3
yanıt0
ESPERADO:

Kurban ol o diyara

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title