Haberler

Fenerbahçe'de Tolgay ve Falette, Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecekler

Güncelleme:

Fenerbahçe, Tolgay Arslan'ın ayak bileğinde, Simon Falette'in ise kalça eklemi etrafında ödem tespit edildiğini açıkladı. İki futbolcu da Beşiktaş'la oynanacak de3rbi mücadelesinde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Kulübü, futbolcuları Tolgay Arslan ve Simon Falette'in sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, çekilen MR sonucunda Tolgay Arslan'ın ayak bileğinde burkulmadan dolayı eski bağ yırtığı yerinde ve eklem içinde ödem tespit edildiği aktarıldı.

DERBİDE FORMA GİYEMEYECEKLER

Simon Falette'in çekilen MR'ında ise kalça ekleminde ödem oluştuğu, yırtık ya da kopmanın ise görülmediği kaydedildi.

Her iki oyuncunun da tedavisine başlanıldığı ifade edilirken Beşiktaş'la oynanacak derbi mücadelesinde forma giymeleri beklenmiyor.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (9)

AFYONLU:

TOL-GAYIN NERESİ YILDIZ ?

10
0
yanıtYanıtla
TR61:

Kuşların savaşı:))

2
2
yanıtYanıtla
hamsi:

Hamsi noldu lan sudan cikmis balik gibisin bu aralar? yine mi alamadiniz kupanizi =) =)

yanıt2
yanıt0
you:

Yıldız isimlermi ?

1
0
yanıtYanıtla
STOPER:

Biraz aklınız varsa gençlerden stoper çıkartır oynatırsınız, gustavo veya jailsonu koyarsa baştan kaybetti demektir.

0
1
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

ÜLKEMDE FENA İŞLER DÖNÜYO FUTBOL ADINA

0
0
yanıtYanıtla
Cacık:

Bişey olmaz var 35-40 lik oyuncularımız forvet sedan bizde farketmez herkes her yerde oynar emre stoper oynar jailson forvet oynar aman ha genç oyuncu oynatmaya çalışmayın güvenmeyin sonra para yok diye ağlamayın !!!!!

0
0
yanıtYanıtla
aliii:

tolgaymı yıldızzzzz. . . mehmet topalı bedava bırakın gidin tolgaya 2 milyom euro verin

0
0
yanıtYanıtla
med bahadır:

bırı yıldız mı dedı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title