Haberler

Wesley Sneijder, futbola geri dönmek için hazırlıklara başladı

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski futbolcularından Wesley Sneijder yeniden futbola dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda kariyerine nokta koyduğunu açıklayan Hollandalı futbolcunun Utrecht ile görüşmeler yaptığı ve imza atmadan önce kendisini test edeceği belirtildi.

Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, futbola geri dönüyor. Hollanda basınında yer alan haberlere göre, Sneijder yeniden futbola dönmek için hazırlıklara başladı.

Kariyerine nokta koyduğunu açıklayan Hollandalı futbolcuya Utrecht'in talip olduğu belirtilmişti. Sneijder'in sözleşme imzalamadan önce kendisini test etmek için amatör takım DHSC ile antrenmanlara başlayacağı kaydedildi.

27 Temmuz'dan itibaren idmanlara başlayacak olan Sneijder, buradaki performansına göre kariyerine devam edip etmeye karar verecek.

GALATASARAY'DA TEKNİK DİREKTÖR OLMAK İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Sneijder geçtiğimiz günlerde, "Hissediyorum. Bir gün teknik driektör olacağımı biliyorum. Bu benim işim olacak. İyi bir kulübün teknik direktörü olmak ve zaten hedeflerim var. Bir gün Galatasaray'da çalışmak istiyorum. Bu da olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Galatasaray Hollanda Utrecht Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

FERHAD:

FUTBOLU BIRAKANLAR BAŞKA İŞLERE YATIRIM YAPINCA BATIYORLAR. . . BU KEZ YENİNDEN PARA KAZANMAK İÇİN FUTBOLA DÖNÜYORLAR

4
2
yanıtYanıtla
yapma dostum:

yıllarca futbol oynayıpta sonra bırakınca insan kötü oluyor. o yeşil sahanın atmosferi kolay kolay unutulmaz o bastığım çimlerin yumuşaklığı yattığın yatakta yoktur. karda yağmurda çok güneşli ve nemli hava da oynadığın futbol seni yıpratmaz bilakis güçlendirir. bunun parayla alakası yok

yanıt0
yanıt0
EMİR:

PARAN BİTTİ DİMİ GUNDİ :D

1
2
yanıtYanıtla
SA:

PARASI NE BİTECEK LA ADAMIN ŞARAP ŞİRKETİ VAR

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title