Haberler

Şehit polis memuru Cengiz Kuloğlu için Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi - ESKİŞEHİR

Güncelleme:

Eskişehir'de görev dönüşü geçirdikleri trafik kazasında yaralanan iki polisten biri kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 28 yıllık polis memuru Cengiz Kuloğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Hafif yaralanan Mustafa Aşan ise Eskişehir Şehir Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Şehit polis memuruna tören

Şehit polis memuru Cengiz Kuloğlu'nun naaşı, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesindeki işlemlerinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi.

Buradaki törene, Kuloğlu'nun eşi Yıldız, oğlu Doğukan Kuloğlu ile Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Eskişehir Muharip Hava Kuvveti ve Garnizon Komutanı Hava Orgeneral Atilla Gülan, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, vali yardımcıları, üniversite rektörleri, belediye başkanları, çok sayıda asker, emniyet mensubu ve sivil katıldı.

Babasının üniformasını giyen Doğukan Kuloğlu ile annesi, şehidin Türk bayrağına sarılı naaşının yanına gelerek gözyaşı döktü.

Yıldız Kuloğlu, burada şehide hitaben "Yapmayacaktın. Direnecektin. Bensiz yapamayan bir karım var diyecektin. Hakkım yerden göğe kadar milyon kere helal olsun." dedi.

İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ise şehit Kuloğlu'nun mesai arkadaşları ve amirleri tarafından çok sevildiğini söyledi.

Şehit Cengiz Kuloğlu'nun ömrünün 28 yılını vatanın bütünlüğü, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması için harcadığını vurgulayan Dinç, "Nitekim gelen bir suç ihbarının incelenmesinden sonra başka bir göreve giderken meydana gelen trafik kazasında şehit düşmüştür. Biz biliyoruz ki şehitlik makamı peygamberlik makamından sonra gelen en yüce makamdır. Şehitlik hakka yürümenin en güzel yoludur. Şehidim emanetlerin bizimdir." diye konuştu.

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, şehidin eşi Yıldız Kuloğlu'na Türk bayrağı takdim etti.

Şehit polis memuru Cengiz Kuloğlu'nun cenazesi, duanın ardından memleketi Muğla'ya uğurlandı.

Kablo hırsızlığı ihbarı üzerine dün Fevzi Çakmak Mahallesi'ne giden polis memuru Mustafa Aşan idaresindeki ekip aracı, dönüşte Gazi Paşa Mahallesi Sarıcakaya Caddesi'nde yol kenarındaki bankete çarpıp devrilmişti. Kazada yaralanan sürücü Aşan ile aynı araçta bulunan meslektaşı Cengiz Kuloğlu çevredeki hastanelere kaldırılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
title