Haberler

David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami, Galatasaraylı Falcao'yu istiyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı ancak yüksek maliyeti nedeniyle gelen teklifleri değerlendirme kararı aldığı Radamel Falcao için İngilizlerin efsane futbolcusu David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami'nin 6 milyon doları gözden çıkardığı öğrenildi.

Galatasaray'a transferi olay olan ancak performansından çok sakatlıklarıyla gündeme gelen Radamel Falcao'ya Amerika Birleşik Devletleri'nden talip var.

Amerika basını, Kolombiyalı yıldıza David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami'nin talip olduğunu yazdı. Haberde ayrıca, Miami'nin Kolombiyalı futbolcu için önerdiği yıllık ücretin 6 milyon dolar olduğu ifade edildi.

22 MAÇTA 11 GOL ATTI

Bu sezon geldiği Galatasaray'da sakatlıklarla boğuşan Radamel Falcao tüm kulvarlarda 22 maça çıktı ve 11 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

David Beckham Galatasaray Miami Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

YASLI KURT:

Ama sizin uefa kupanız var looo

1
9
yanıtYanıtla
genç kurt:

Zorunamı gitti looo çalışın sizinde olsun :)

yanıt9
yanıt1
Bir işe yaramadı:

Kurbana kadar el sıkışıp yollayın.

9
1
yanıtYanıtla
David Beckham:

şu an ilgilendiğimiz oyuncular arasında Falcao yok. 150 milyon euro verip Oğuzhan ÖZYAKUP u transfer edeceğiz.

7
2
yanıtYanıtla
Radamel Falcao:

Adıma çıkan transfer haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Burada yatmaktan dolayı şey oynamaktan dolayı çok mutluyum. Hiçbir yere gitmiyorum. RDMF9

8
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Vallahi kim uydurduysa iyi uydurmus. Lakin bir kac eksik servis etmissiniz. Cakma Imparatoru ve belesden para kazanan cakma kaptan Selcuk''da istenmis.

2
4
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Aman hemen yollayın gitsin, hatta 6 degil 5 milyona verinki kesin alsınlar :) Sergen Yalçının dedigi gibi, işi yerli futbolcu yapıyor parayı yabancı alıyor. . Çöplükden futbolcu almanın ne anlamı var. .

4
1
yanıtYanıtla
.... SATIN GİTSİN:

SATIN GİTSİN ZAYEN BİŞEYE YARAMIYOR

2
2
yanıtYanıtla
FARUK:

Aklıma kardeş payının bi sahnesi geldi. . sat gitsin

3
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Oyle bizimkiler gibi salak varmi sakat oyunculara dunyanin parasini versin

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title