Haberler

Galatasaray, Al Nasr'da oynayan kiralık oyuncusu Maicon'u geri çağırdı

Güncelleme:

Galatasaray, Al Nasr ile anlaşamayınca kiralık oyuncusu Maicon'u geri çağırdı ve takım antrenmanlarına çıkmamasını istedi. Brezilyalı stoper, özel bir salonda çalışma yapmaya başladı.

Galatasaray ve Al Nasr arasındaki Maicon görüşmelerinde yeni bir gelişme yaşandı. Arap basınında yer alan habere göre; Al Nasr, Maicon'un kiralık sözleşmesinin sezon sonuna kadar uzatılması için talepte bulundu. Galatasaray, Maicon'un bundan sonra Al Nasr ile antrenmanlara ve maçlara çıkması için bonservisinin alınmasını istedi.

Sarı kırmızılılar, Al Nasr'ın bu isteğe henüz olumlu yanıt vermemesi üzerine Maicon'u geri çağırdı. Maicon, bu talep üzerine çalışmalarını özel bir spor salonunda devam ettirmeye başladı ve bunu da Instagram hesabından paylaştı.

5 AĞUSTOS'A KADAR VAKTİ VAR

5 Ağustos'ta tekrar başlayacak olan Suudi Arabistan Ligi için Al Nasr'ın Maicon'u kadrosunda tutmak istediği ve bu nedenle önümüzdeki günlerde Galatasaray ile tekrar görüşmelerde bulunacağı bilgisi verildi.

Galatasaray, 31 yaşındaki Maicon'u 2017'de Sao Paulo'dan 8 milyon euro'ya transfer etti ve Şubat 2019'da Al Nasr'a 1.7 milyon euro karşılığında 1.5 sezonluğuna kiraladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Maicon Pereria Roque Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (3)

IHTIYAR:

Dön dolas aynı isimler . Nerde genclige yatırım

2
0
yanıtYanıtla
UNI TS:

AMA SİZİN UEFA KUPANIZ VAR LOO. HEHHE

0
2
yanıtYanıtla
UNI GS:

AMA SİZİNDE HAMSİNİZ VAR PEK LEZZETLİ YERMİSİN?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title