Haberler

İsmi Fenerbahçe ile anılan Beşiktaşlı Gökhan Gönül: Neler olacağını sezon sonu göreceğiz

Güncelleme:

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonu sona erecek Gökhan Gönül transferiyle ilgili, "Beşiktaş'ın kontratlı oyuncusuyum. Ne söz verdiysem onu yapıyorum. Şu an için bir şey yok, sezon bittikten sonra ne olur, göreceğiz" dedi.

Beşiktaş'tan ayrılacağına kesin gözle bakılan ve adı Fenerbahçe ile anılan Gökhan Gönül, Yeni Malatyaspor maçı sonrası transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Milli futbolcu konuyla ilgili, "Bir şekilde hedefimiz var. Beşiktaş Kulübü olarak bir hedef varsa bunun için elimizden gelen her şeyi son ana kadar yapmak zorundayız. İki hafta kaldı, ligi bakalım nerede bitireceğiz? Transfer konusunda hiç konuşmuyorum, cevap vermiyorum. Benim işim sahada futbol oynamak, Beşiktaş'ın kontratlı oyuncusuyum. Ne söz verdiysem onu yapıyorum. Şu an için bir şey yok, sezon bittikten sonra ne olur, göreceğiz" ifadelerini kullandı" ifadelerini kullandı.

Sezon sonu siyah beyazlılarla sözleşmesi sona erecek Gökhan Gönül'ün adı uzun zamandır eski takımı Fenerbahçe ile anılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Gökhan Gönül Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (2)

OLMAZ GÖKHANIM OLMAZ:

ZAMANINDA FENERDEYKEN DE AYNISINI DEMİŞTİN SEOZON ORTASINDA SONRASINDA SEZON SONU BJK YE GİTTİN MEĞER ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ RAKİBİMİZLE ANLAŞMIŞTIN HABERİMİZ YOKTU FENERE GELME GÖKHAN POSAN ÇIKTI ZATEN İSTEMİYORUZ

4
3
yanıtYanıtla
1903:

Profesyoneldir istediği yere gidebilir. Adam gibi adam seviyoruz seni.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title