Haberler

Beşiktaşlı Dorukhan Toköz, Fenerbahçe'ye gideceğine dair iddialara Instagram paylaşımıyla yanıt verdi

Güncelleme:

Beşiktaş'ta geleceği belirsiz olan ve sık sık adı transferde geçen geçen Dorukhan Toköz, Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki iddiaların ardından Instagram hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. 24 yaşındaki oyuncu, paylaştığı fotoğrafta sus işareti ve kartal emojilerini kullandı.

Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddialarına yanıt veren Beşiktaşlı Dorukhan Toköz, paylaşımıyla siyah-beyazlı taraftarları sevindirdi.

Instagram hesabından imalı bir paylaşımda bulunan ve paylaştığı fotoğrafında sadece emoji kullanan orta saha oyuncusu, "sus" ve "kartal" işaretlerini kullanması dikkat çekti.

Beşiktaşlı Dorukhan Toköz, Fenerbahçe'ye gideceğine dair iddialara Instagram paylaşımıyla yanıt verdi

BU SEZON 8 MAÇTA OYNADI

Eskişehirspor'dan transferi sonrası Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın en öenmli parçalarından biri olan ve gösterdiği başarılı performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Dorukhan Toköz'ün sakatlık sonrası nasıl bir performans sergileyeceği de büyük merak konusu olmuştu. Toköz, sakatlığı nedeniyle 19/20 sezonunda sadece 8 resmi maça çıkabildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dorukhan Toköz Fenerbahçe Instagram Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (6)

Muhammet Ali Atakan:

Zaten seni kim ne yapsın? Koca sezonda 8 kere oynamışsın. böyle topçular normalde ikinci yada üçüncü ligde oynamalı. yabancı kuralı nedeniyle kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannedecekler iyice

6
13
yanıtYanıtla
Arda şuftalaaaa:

İşgüzarlar işte napcan abi. Sanki adı çok duyulmuş ve millet onu merak ediyormuş gibi instadan cevap vermiş bide. Hıh kimin umrunda, sorduk mu sayın topcuuuu? Özetle dont make empty git kumda oyna.

yanıt0
yanıt0
Alperen:

Sen ya toptan anlamiyorsun ya da baska bir karin agrin var. Sen bi doktora gorun:)

yanıt0
yanıt0
fevzi1903:

ulan hiç güleceğim yoktu adamın ayak kırık o kopuk bu kopuk keyfine yada formsuz olduğu için değil sakat olduğu için oynamadı yoksa kumaşını biliyoruz bnir önceki senelrde ne yaptığını ve o yaşında milli takımın değişilmez oyuncusu olmasınıda. . . .

yanıt0
yanıt0
1234:

FENERBAHÇE''nin haberi var''mı ?

3
3
yanıtYanıtla
HEHÜHE:

BU CİĞER PİS, , , ANLAYANA

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title