Haberler

Koronaya inanmayan ve "Kovid bulaştırma partisi"ne katılan 30 yaşındaki genç virüsten öldü

Güncelleme:

ABD'nin Texas eyaletinde düzenlenen koronavirüs bulaştırma partisine katılan 30 yaşındaki bir erkeğin, etkinliğin ardından virüs nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. ABD'li sağlık yetkilileri söz konusu partiler nedeniyle büyük bir endişe duyuyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Texas eyaletinde Kovid-19 hastalığının "gerçek olmadığını" düşünen bir kişi koronavirüs partisine katıldıktan sonra enfekte oldu.Eyalete bağlı San Antonio'daki Methodist Hastanesi'nden Dr. Jane Appleby, hastalanan gencin birkaç gün sonra hayatını kaybettiğini söyledi.

"KANDIRMACA SANMIŞTI, AMA ÇOK GEÇ OLMUŞTU"

Yerel basına konuşan Appleby, ölen hastanın son anlarındayken hemşiresine bakarak, "Bir hata yaptığımı düşünüyorum. Bunun bir kandırmaca olduğunu düşünüyordum, ama değilmiş" dediğini anlattı. Doktor, "İnsanların panik olmasını istemiyorum ancak insanların virüsün ne kadar ciddi olduğunu ve hızlı yayılabildiğini görmesi için gerçek hayatta yaşanan bazı örnekleri paylaşmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

20 İLE 30 YAŞ ARASINDA BİRÇOK KRİTİK HASTA VAR

Bununla birlikte Appleby, enfeksiyonlarda ciddi bir artış gördükten sonra vakayı anlatmaya teşvik edildiğini söyledi. Bir hafta önce bölgedeki testlerden yüzde 5'i pozitifken, şu anda yapılan testlerin sayısı artmamsına rağmen yüzde 22'sinin pozitif olduğunu belirtti. Appleby, ayrıca, Kovid-19'dan artık daha geniş bir yaş aralığının etkilendiğini ve Methodist Hastanesi'nde20 ie 30 yaş arasında birçok kritik derecede hasta olduğunu açıkladı.

Öte yandan, ABD sahip olduğu 3 milyon 500 bine yaklaşan vaka sayısı ve 138 bini aşkın ölümle dünyada koronavirüs pandemisinin merkezi konumunda bulunuyor. Teksas'ta ise hastalığa bağlı doğrulanmış vakalar ve ölümler rekor kırmaya devam ediyor. Devlet sağlık yetkilileri, şu ana kadar 275 bin vaka ve 3 bin 400 ölüm bildirdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri San Antonio Teksas Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (9)

Seda:

Maske takmayan mesafe kurallarına uymayanlara korana tedavisini devlet üstlenmesin.

19
7
yanıtYanıtla
eda:

sen mi üstlencen

yanıt1
yanıt0
yorum:

zaten tedavisi yokki

yanıt6
yanıt0
kadir:

koronacım sever böyle ortamları

8
1
yanıtYanıtla
Gultepeli Bjk:

Tahtaliköyde onungibileri bekleyen bisürü oduncuvar o odunlarlar malesef ulkemdede bisürü var

2
2
yanıtYanıtla
www:

bunlar kafayı gerçekten yemiş

3
0
yanıtYanıtla
aga:

en azindan gercek oldugu ortaya cikmis ayni malllar dan biz de cok var yalan der erdogan cikariyor diye demek atalari bu ile ayni

3
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Virüs bulaştırma partisi ne demek ya.Yalan olsa bu kadar insan neden ölsün.Bilincsizlik

1
1
yanıtYanıtla
hiçkimse:

yorumlar o kadar boş ki

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title