Haberler

İran dini lideri Hamaney'den ABD'ye Süleymani göndermesi: Kesinlikle karşılık verilecek

Güncelleme:

İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney'den ABD'ye Kasım Süleymani cinayetiyle ilgili göndermede bulunarak, "İran bunu asla unutmayacak. Kesinlikle ABD'ye karşılık verilecek" dedi.

İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney ABD'ye ultimatom verdi. Ayetullah Ali Hamaney, Tahran'ı ziyaret eden Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi ile görüşmesinde, "Sizin evinizde sizin misafirinizi öldürdüler, cinayeti itiraf ettiler" dedi.

"KESİNLİKLE KARŞILIK VERİLECEK"

ABD'ye göndermelerde bulunan Ayetullah Hamaney, "İran hiçbir zaman bunu unutmayacak ve kesinlikle Amerikalılara karşılık verecek" dedi. Öte yandan ABD, 3 Ocak 2020'de İran Devrim Muhafızları bünyesindeki eski Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis'i, Bağdat Havalimanı'nda düzenlediği bir hava saldırısıyla öldürmüştü.

NE OLMUŞTU?

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis'i, 3 Ocak 2020'de ABD'nin Bağdat Havalimanı'nda düzenlediği bir hava saldırısıyla öldürülmüştü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Ayetullah Hamaney Kasım Süleymani İran Dünya Haberler

500

Yorumlar (10)

Bb:

Ne gıcık bir ülke şu iran

6
4
yanıtYanıtla
MALAZGİRT:

Bunlar her intikam mesajı verdikçe, ya kendi uçaklarını ya da kendi savaş gemilerini vuruyorlar. Hadi hayırlısı. . Bizden uzak olsunlar da. .

6
2
yanıtYanıtla
iranlı:

SİZ İRAN ASLINDA TAM BİR AMERİKA UŞAĞISINIZ, PERDE ARKASINDAN NE DÜMENLER ÇEVİRİYORSUNUZ, O KASIM SÜLEYMANİYİ DE ÖLDÜREN SİZSİNİZ VEYAHUT İŞBİRLİKCİ AMERİKA SİZİN HERŞEYTDEN HABERİNİZ VAR, ONDAN SONRA İRAN BUNU ASLA UNUTMAYACAK, SİZ ONU ÇOCUKLARA ANLATIN KİMSE İNANMIYOR SİZE, SİZ TAM BİR AMERİKA UŞAĞISINIZ

6
2
yanıtYanıtla
Gölge:

He he kesin intikamini alirsiniz

5
2
yanıtYanıtla
yav he he:

yine abd üstlerinin arka bahçelerini uyduruk füzelerinizle vurursunuz biraz halkınızın birazda mütefiklerinizin gazını alıp israil ile arka planda iş birliğine devam edersiniz siz konuşursunuz Türkiye yapar.

4
2
yanıtYanıtla
Xyz:

İran ancak boş boş konuşur, abd ile gizli müttefik olduğunu herkes biliyor, sen ancak müslümanlar la savaşırsın, fitneci İran

4
2
yanıtYanıtla
kral:

asıl şeytan irandır ne mezhep belli ne dinleri HZ . PEYGAMBERİMİZİN SÜNNETİNDEN GİTMEYEN mezhepler arasında çatışmaları körükleyen adi yaratıklar siz kim imtikam almak kim

4
2
yanıtYanıtla
1234:

Bunlarda da hep aynı nakarat havlayan Köpek ısırmaz.

4
2
yanıtYanıtla
Türk:

Diyorki Eski Kudüs gücü komutanı... Gülmek ?? istiyorum acaba kudüste gören oldumu hiçççç.. ??

2
2
yanıtYanıtla
Sülümani:

Bencede daha iyi karşılık verin o kadar öldük boşa gitmesin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title