Haberler

Hamaney'in danışmanı Laricani, ikinci kez koronavirüse yakalandı

Güncelleme:

Koronavirüsü yenen hastalara virüsün tekrar bulaşmayacağı yönündeki söylentiler Ali Laricani'nin ikinci kez koronavirüse yakalanmasıyla çürüdü. İran'ın bir önceki Meclis Başkanı ve İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in danışmanı Ali Laricani, yakalandığı virüsten dolayı bir kez daha karantinaya alındı.

İran'da eski Meclis Başkanı ve İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in danışmanı olan Ali Laricani'nin 3 ay aradan sonra tekrar yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığı bildirildi.

HASTANEDE KARANTİNAYA ALINDI

Test sonuçları pozitif çıkan Laricani'nin başkent Tahran'da hastaneye kaldırıldığı aktarıldı. Laricani'nin durumunun iyi olduğu ve karantina altında olduğu ifade edildi.

2 NİSAN'DA DA VİRÜSE YAKALANMIŞTI

Eski İran Meclis Başkanı Ali Laricani, 2 Nisan'da koronavirüse yakalanmış ve 24 günlük karantina sürecinin ardından iyileşerek görevinin başına dönmüştü.

GÜNEY KORE'DE YAPILAN ARAŞTIRMA "İMKANSIZ" DEMİŞTİ

İyileşen koronavirüs hastalarına virüsün ikinci kez bulaşıp bulaşmayacağına ilişkin tartışmalar sürerken Güney Kore bu yöndeki araştırmanın sonuçlarını geçtiğimiz aylarda açıklamıştı. Araştırmacılar insanların iki kez koronavirüse yakalanmasının imkansız olduğunu iddia etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ayetullah Ali Hamaney Meclis Başkanı Ali Laricani İran Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500

Yorumlar (7)

Uzak yıldız:

Aptal. Ders çıkarmamış. Umarım tahtalı köye gider.

0
10
yanıtYanıtla
Mavi deniz:

Sen dikkat ette yakalanma adam alışık, korona seni yakalarsa muçuk yapar. .

yanıt2
yanıt0
Mardinli:

İnşallah senin başına gelir de ne olduğunu anlarsın diyecem ama, senin gibi ağzı bozuk değilim. Ve yine senin gibi şer isteyen biri değilim. Allah seni ıslah etsin.

yanıt3
yanıt0
yapma:

maymunluk yapma tik tok video çek yorma kendini .

yanıt2
yanıt0
ADAM:

Tekrar yakalanmak imkansız değil. Gribe yılda 3 kere yakalanıyoruz sonuçta. Ancak vücutlar tanıyacak ve yıllar içinde grip gibi bir şey olacak. Grip de hayatında ilk kez yakalanan yetişkinler çok ölümcül. Covid hayatımızın parçası olacak. "Baba akşam maça gelemiyorum covid olmuşum haftaya mı ertelesek" hesabı

7
0
yanıtYanıtla
pastör:

Adam tarih yazıyor.

5
1
yanıtYanıtla
emanet:

herkesde farkli olabilir ALLAH korusun şakası yok....tedbir tedbir...

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title