Haberler

"Acemi kasaplar" hastanelik oldu

Güncelleme:

Samsun, Tokat, Çankırı, Çorum, Kastamonu ve Amasya'da kurban kesmeye çalışırken yaralanan vatandaşlar, hastanelere başvurdu.

Samsun, Tokat, Çankırı, Çorum, Kastamonu ve Amasya'da kurban kesmeye çalışırken yaralanan vatandaşlar, hastanelere başvurdu.

Samsun'da bayram namazının ardından belediyelerin gösterdiği kesim yerlerine giden vatandaşlar, kurbanlarını keserek ibadetlerini yerine getirdi.

Bazı vatandaşlar, kurban keserken ellerinden ve bacaklarından yaralandı.

Kesmek için yatırmaya çalışırken kurbanın altında kalan bazı vatandaşların ise kol ve bacaklarında kırıklar oluştu.

Yakınları tarafından hastanelere kaldırılan 53 acemi kasabın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Tokat

Tokat'taki pazarlardan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarını alan vatandaşlar, bayram namazından sonra kurban kesmeye başladı.

Bazı vatandaşlar, kurban kesimi sırasında kendilerini yaraladı.

Kentte yaralanan 89 kişi, ambulans ve özel araçlarıyla gittikleri Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim ve Araştırma ile Tokat Devlet hastanelerinin acil servislerinde tedavi edildi.

Çankırı

Çankırı Devlet Hastanesine, kurban kesimi sırasında yaralanan 50 kişi başvurdu.

Yaralanmalar genellikle bıçakla meydana geldi. Bazı vatandaşlar ise kurbanlıklardan aldıkları darbe sonucu yaralandı.

Yaralananların, tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Kastamonu

Kastamonu'da bazı vatandaşlar, kurban keserken ellerinden ve bacaklarından yaralandı.

Yakınları tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 40 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Çorum

Çorum'da kurbanlıklarını kesmeye çalışırken yaralanan vatandaşlar, hastanelerde tedavi edildi.

Başta Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmak üzere kentteki özel hastanelere 50 kişinin başvurduğu öğrenildi.

Genellikle bıçakla meydana gelen yaralanmalardan bazıları da kurbanlıklardan alınan darbe sonucu oldu.

Yaralananların, tedavilerinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edilen Ethem Doğan, AA muhabirine, merkeze bağlı Eskice köyünde kurban keserken yaralandığını anlatarak, "Ortaklaşa büyükbaş hayvan kestik. Derisini yüzerken kazara elimden yaralandım. Kasap değilim, acemiyim. İşin acemisi olunca böyle şeylerin olması da kaçınılmaz tabii." dedi.

- Amasya

Amasya'da kurbanlıklarını kesmek isterken kendini yaralayan 110 kişi hastanelere gitti.

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine gelen "acemi kasaplar", tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kastamonu Amasya Samsun Tokat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title