Haberler

Camiye ayakkabıyla girip çektiği videoyu paylaştı, hakkında yasal işlem başlatıldı

Güncelleme:

Gaziantep'te, ayakkabılarıyla girdiği camide çektiği görüntüleri, sosyal medyada paylaştığı iddia edilen bir kadın hakkında "İbadethane ve mezarlara zarar verme" suçundan yasal işlem başlatıldı.

Büşra O., ayakkabılarıyla girdiği camide çektiği görüntüleri "Tiktok" isimli sosyal medya uygulamasındaki hesabından paylaştı. Büşra O.'nun camiye ayakkabıyla girmesine kullanıcılar tepki gösterdi. Gelen tepkiler üzerine Gaziantep Valiliği, güvenlik güçlerince kimliği tespit edilen Büşra O. hakkında suç duyurusunda bulundu. Adresi belirlenen Büşra O., hakkında, 'İbadethane ve mezarlara zarar verme' suçundan yasal işlem başlatıldı.

BİLİNÇSİZCE DAVRANDIĞINI SÖYLEDİ

Kötü bir niyetinin olmadığını ve sadece sosyal medyada dikkat çekmek için bilinçsizce davrandığını söylediği öğrenilen Büşra O. ile ilgili yasal işlem devam ederken, Gaziantep Valisi Davut Gül sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Vali Gül, "Cami içerisinde ayakkabıyla görüntü çekip sosyal medya uygulaması üzerinden paylaşım yapan Büşra O. tespit edilerek TCK.153 kapsamında 'İbadethane ve mezarlara zarar verme'den suç duyurusunda bulunulmuştur. Adli ve idari süreç devam etmektedir" dedi.

Camiye ayakkabıyla girip çektiği videoyu paylaştı, hakkında yasal işlem başlatıldı

Gaziantep Valiliği'nden de konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "Bir sosyal medya uygulaması üzerinden Büşra O. isimli şahsın camide İslam dininin gerekleri ile bağdaşmayan paylaşımda bulunması üzerine, Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan araştırma sonucunda şahsın kimliği tespit edilmiştir. Büşra O.'ya Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından 'İbadethane ve mezarlara zarar verme' suçundan işlem yapılmıştır" denildi.

Camiye ayakkabıyla girip çektiği videoyu paylaştı, hakkında yasal işlem başlatıldı

Camiye ayakkabıyla girip çektiği videoyu paylaştı, hakkında yasal işlem başlatıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Valiliği Sosyal Medya Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (115)

ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

VAY BE NE DEĞRLİ CAMİLERİNİZ VARMIŞ LAN SİZİN.

6
56
yanıtYanıtla
ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

SİZİN O ÇOK DEĞERLİ CAMİLERİNİZİN YAPIMINDA TADİLATINDA İMAMIM MAAŞINDA BİZDEN ALINAN VERGİLERDE VAR. BENİM 200TL YE ALDIĞIM RAKINN 150TL Sİ VERGİYE GİDİYOR LAN O VERGİLERİ HELAL ETMİYORUM.

yanıt3
yanıt9
Hoca:

Bu kadının idam edilmesi lazım.

20
20
yanıtYanıtla
Bartolomeo:

Her şeye idam demeyin be herkes sizin inancınızda olmak zorunda değil. Kadının yaptığı saygısızlık ama idam ne!? öyle 4 harfli bir kelimeden ibaret değil

yanıt2
yanıt4
HOCA ALİRIZA:

Mösyö bartelemo.senin icin islamiyet ve camii zurnanin son deligi olabilir.dolaysiyle idamda neymiş lakirtisi lak lakiya bilirsin..yaşadiğin ülke yuzde doksandokuzu islam olan bi memleket..onun için senin lakirti havagazı.metangazindan ibarettir.

yanıt2
yanıt0
BATUHAN:

Ortada bişey yok dinci siyasal islamcıların agızlarına bal sürmek akıl sıra islam adına ne rezillikler yapılıyor asıl onlara yorum yapın

9
29
yanıtYanıtla
Sogomon:

Camiye ayakkabı ile girilmez bu saygıyı gayrimüslim arkadaslar da bilir gosterir tiktok her konuda sacmalik

yanıt10
yanıt2
TARKAN:

Ortada bişey var by çorbacı..kilisenin mihrabında şarlatanlık yapsaydı derdeste. Linç edilirdi..sen nerde yaşiyorsunda? Burasi bin yildir islam toprağıdır.bırakta okuyucu zevkine göre lanetlesin bu ucube şarlatanı.

yanıt6
yanıt1
Durak:

Ortada nasıl birleyen yok heryere bastığın pis ayakkabı ile insanların secde ettiği yere basıyorsun.dini bırak kenara nerden baksan toplu kullanım alanına böyle pislik yapılmaz.

yanıt3
yanıt0
...:

Sen mumkunse hiç bişeye yorum yapma

yanıt3
yanıt3
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title