Haberler

    Trabzonspor, Fenerbahçe'ye gitmesi beklenen Filip Novak'ın yerine Konstantinos Stafylidis'i düşünüyor

    Güncelleme:

    Filip Novak'ın Fenerbahçe'ye resmi imza atması beklenirken boşta kalan sol bek pozisyonu için Trabzonspor'un adayları belli oldu. Bordo mavili ekibin daha önce el sıkıştığı Konstantinos Stafylidis'i beklemede tuttuğu söylendi.

    Hoffenheim'da görev yapan 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon Bundesliga'da 7 maça çıkıp 397 dakika süre aldı ve 1 gol kaydetti.

    DİĞER ADAY MARTİN FRYDEK

    Sol beke diğer adayın ise Sparta Prag ile kontratı sona eren 28 yaşındaki Martin Frydek olduğu ifade edildi. Çek sol bek, geçen sezon 30 maçta 3 gol 7 asistle oynadı.

    Trabzonspor, Fenerbahçe'ye gitmesi beklenen Filip Novak'ın yerine Konstantinos Stafylidis'i düşünüyorMartin Frydek

    FENERBAHÇE, 3 KATINI VERECEK

    Novak henüz Fenerbahçe'ye resmi imza atmasa da taraflar büyük ölçüde el sıkıştı.Sarı lacivertliler, Çek oyuncuya önümüzdeki sezon imza parasıyla tam 2.5 milyon euro verecek. Bu rakam Çek sol bekin Trabzonspor'da kazandığının 3 katı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
    500

    Yorumlar (10)

    Zalım:

    Nasılsa maaşını ödeyemeyecekler o yüzden Trabzonlular rahat olsun.

    17
    11
    yanıtYanıtla
    Paradox:

    Parayı çöpe atıyorlar yine

    20
    4
    yanıtYanıtla
    1907:

    Dedi pis fakir

    yanıt0
    yanıt1
    macun:

    seneye bi kampanya daha yaparlar taraftar nasılsa taraftar veriyo

    16
    6
    yanıtYanıtla
    Black sea61:

    Nasılsa bu da fenerbahcede kaybolup gidecek...hayatının hatasını yaptın...bari avrupaya gitseydin...tabii avrupadan talibin varsa..

    1
    1
    yanıtYanıtla
    ali özdogan:

    bence fb fayda vermıyecek bır transfer olacak

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Fatih:

    Trab zonu sevmem artik yunani alirsa

    0
    2
    yanıtYanıtla
    Kemal:

    Yusufun parası bittimi acaba hamsiler

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Alper:

    Bizde yusuflar bitmez sizdede 1 lira toplayacak dilenci başkanlar ..cici kus kafese gir

    yanıt0
    yanıt0
    Apaçi:

    Bonservis yok, süper transfer, helal Ali başkan sen al biz parayı veririz..

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title