Haberler

Kesime götürülen kurbanlık boğa, sahibinin elinden kurtulunca aracın üzerine çıktı

Güncelleme:

Samsun'da yaşanan olayda kesime götürülen kurbanlık boğa ürkerek sahibinin elinden kurtuldu. Panikle park halindeki bir aracın üstüne çıkan boğa güçlükle sakinleştirildi. Araçta oluşan hasarı ise hayvanın sahibi karşılayacak.

Samsun'un İlkadım ilçesi Güzeldere mevkiinde kurulan kurban pazar yerinde, dün mezbahaya götürülen yaklaşık 800 kilo ağırlığındaki boğa, gözü açılınca ürküp, kendisini sağa sola atarak sahibinin elinden kurtuldu. Bariyerleri aşan boğa, park halindeki 55 BAS 95 plakalı hafif ticari aracın üstüne çıktı. Aracın ön tampon, kaput ve tavan kısmında hasar meydana geldi. Yere düşen boğa güçlükle sakinleştirildi.

BOĞANIN SAHİBİ ARACIN MASRAFINI KARŞILAYACAK

Olayı gören Şevket Sami Saydam, kurbanlık boğanın kesim için götürülürken gözündeki bağın açılmasıyla ürktüğünü söyleyerek, "Hayvan ürkünce çevrede kalabalık olduğu için bir anda sağa sola saldırmaya başladı. Herkes kaçıştı hayvan daha sonra aracın önünden üstüne çıktı. Sonra da yanına düştü. Kasaplardan biri yanaştı, yakaladı, ardından gözünü tekrar bağlayıp kesim alanına götürdü. Araçta hasar oluştu. Bir anda hayvan aracın üstüne çıktı, biz de görünce çok şaşırdık. En son hayvanın sahibi aracı yaptıracağını söyledi anlaştılar" dedi.

Ürken boğa park etmiş aracın üstüne çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güzeldere İlkadım Haberler

500

Yorumlar (21)

CAN DEP:

Her canli kendisine karsi kulanan siddete mutlaka reaksiyon gösterir..

28
4
yanıtYanıtla
gomalak:

Ve buna hakkı da vardır.

yanıt0
yanıt0
Sero:

Yazık hayvana ya can işte sizi kesmeye kalksalar ne yaparsınız. Hayvanların gözü önünde başka hayvanları kesiyorsunuz. Türk toplum cahil.

10
22
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Allah insanların kesilmesini kurban edilmesini yasaklamış insanların yerine Kurban olarak bu mübarek hayvanları yollamış Kardeş otur şükür namazi kil Allah’a dua et

yanıt7
yanıt4
Ben:

Hayvanlar insanlardan zeki kesilecegini anliyor

19
1
yanıtYanıtla
realist:

Hadi ya ? oyle olunca insandan zeki oylemi.? Daga beler ogrenecegiz

yanıt0
yanıt0
Mehmet erkan:

Her yıl islam adına bu kötü manzarayla karşılaşıyoruz ve dünya bizi izliyor sonra diyoruz islama fobi neremizfen baksan oramız çürük.

8
12
yanıtYanıtla
ZAMAN YOLCU:

Boş boş konuşma yaşanan olayla islamın islamafobinin ne alaksı var. gevura müslüman hep tehdittir zaten neyin edebiyatını yapıosun. Git kumda oyna milletin zihnini meşgul etme

yanıt3
yanıt3
Serdar:

İslama fobi dediğin avrupa ülkelerinden birinde her yıl bu boğaları insanların üzerine salıyorlar.. Dünya ispanyayı izlesin bizi değil.. Çürük falan değiliz siz zihniyetinize tazeleyin..

yanıt12
yanıt3
KESİME GÖTÜRÜLEN KURBANLIK BOĞA:

Ya abijim gözümü niye kapatıyorsunuz? Ben de merdiven çıkıyorum sanıyorum, ilahi hahaha.

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title