Haberler

Kurbanlık satışından kazandığı paralar orman yangınında kül oldu

Güncelleme:

Manisa'da çıkan ve söndürme çalışmaları devam eden orman yangınının sıçraması sonucu evi yanan 62 yaşındaki Halil Erakbaba'nın bayram öncesinde sattığı 15 kurbanlığın satışından elde ettiği 50 bin lira da küle döndü.

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde çıkan orman yangınının sıçraması sonucu evi yanan Halil Erakbaba'nın (62) bayram öncesinde sattığı 15 kurbanlığın satışından elde ettiği 50 bin lirası da uçup gitti. Erakbaba, "Şu an geçici olarak misafirhanede kalacağız. Bundan sonrasını ise bilmiyoruz" dedi.

TÜM BİRİKİMİNİ KAYBETTİ

Manisa'nın Ahmetli ilçesi Hacıköseli mahallesinde başlayan ve üç gündür söndürme çalışmaları halen süren yangında, içlerinde kümeslerin de bulunduğu 10 yapı tamamen küle döndü. Yangın nedeniyle evlerinden, okul servisleri ve ambulanslarla tahliye edilen vatandaşlar, geceyi akraba ve komşularının evlerinde geçirdi.

Can havliyle evini terk eden vatandaşlardan Halil Erakbaba'nın ise Kurban Bayramı adeta zehir oldu. Bayram öncesi sattığı 15 kurbanlığın parasını evinde saklayan Erakbaba'nın tüm kazancı yangında küle döndü.

TAVUKLAR DA KÜMESTE TELEF OLDU

Çok büyük üzüntü yaşayan 3 çocuk babası Halil Erakbaba, "Evimiz yandı. Ne yapacağız şimdi? Benim küçük bir işim vardı dışarı çıkmıştım. Neyimiz varsa yangında telef oldu. Hayvanlarımız, paramız telef oldu. Bir tek üzerimizdeki elbisemiz ve 1 tane de tavuğum kaldı. 40 kadar tavuğum vardı, hepsi kümeste telef oldu. Kurbanlıklarımızı sattık. Buradan elde ettiğimiz 50 bin lirayı evde saklıyorduk ama hepsi yandı. Şu an geçici olarak misafirhanede kalacağız. Bundan sonrasını ise bilmiyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmetli Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title