Haberler

Akhisarspor, Yılmaz Vural'la yola devam etmek istiyor

Güncelleme:

Süper Lig'e yükselme yolunda oynanan play-off yarı finalinde Karagümrük'e elenerek büyük hayal kırıklığı yaşayan Akhisarspor, tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural'la yola devam etmek istiyor. Vural'ın da bu talebe sıcak baktığı belirtildi.

TFF 1. Lig'de play-off yarı finalinde Fatih Karagümrük'e elenip Süper Lig hayallerini gelecek sezona erteleyen Akhisarspor, teknik direktör Yılmaz Vural'la yola devam etmek istiyor. Yeşil-siyahlı ekibin Başkanı Fatih Karabulut'un Kurban Bayramı biter bitmez tecrübeli teknik adamla bir araya geleceği ifade edildi.

Yılmaz Vural'ı bırakmak istemeyen yönetimin her ihtimale karşı alternatifleri de belirlediği ancak deneyimli çalıştırıcının bir sezon daha Akhisarspor'un başında olabileceği vurgulandı. Yılmaz Vural'ın da Akhisarspor'da kalmaktan yana tavır sergilediği dile getirildi.

İSKELET KADRO KORUNACAK

Yönetimin bütçeyi toparlayıp transfer yasağını kaldıracağı ve iskelet kadroyu da büyük ölçüde koruyacağı açıklandı.

Akhisarspor'la 15'i lig, 2'si Play-Off olmak üzere 17 maça çıkan Yılmaz Vural toplamda 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fatih Karagümrük Yılmaz Vural Haberler

500

Yorumlar (7)

Mustafa:

Yılmaz hocam bir değerdir. kıymeti bilinmeyen, oynattığı oyun, bilgi birikim son derece kaliteli bir futbol adamıdır. başarılar ının devamını dilerim....

14
0
yanıtYanıtla
Firat:

Dogru karar. Biraz daha inanc ve motivasion bence olur. Basarilar.

9
0
yanıtYanıtla
Baho:

Gayet başarılı bi hoca . Herşeyde de hocaya suç atmamak lazım .

7
1
yanıtYanıtla
Bayrak:

Hastasıyım bu adamin

7
1
yanıtYanıtla
Yaman:

Türkiye tersine döndü net. Eskiden tarzından dolayı kimsenin ciddiye almadığı dalga geçtiği adam şimdi değer görmeye başlarken, ağır abi rolleri yapanlar ise değer görmemeye başladı.

4
0
yanıtYanıtla
HATAYLI:

Keşke akhisarda çıksaydı

0
0
yanıtYanıtla
Battal:

Hırslı inançlı ne yaptığını bilen bir adam.Başarılı olacağına inanıyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title