Haberler

Murat Övüç'ten sahnede Yeşim Salkım'a ağza alınmayacak küfür

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, daha önce de polemik yaşadığı şarkıcı Yeşim Salkım'a açıkça cinsiyetçi küfür etti. Salkım ise kendisine küfreden Övüç'ün videosunu paylaşarak tepki gösterdi.

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, Pınar Gültekin cinayeti sonrası ortaya çıkan bir videosunda sarf ettiği sözler nedeniyle polemik yaşadığı şarkıcı Yeşim Salkım'a cinsiyetçi küfür etti.

Murat Övüç, sahnede şarkı söylemeden önce yaptığı konuşmada, Yeşim Salkım'ın ismini kullanarak açıkça küfür etti. Övünç, Salkım'a küfrederken orada bulunan dinleyicilerin kahkahalarla gülmesi ise tepkilere neden oldu.

YEŞİM SALKIM'DAN SERT TEPKİ

Yeşim Salkım ise, Twitter hesabından söz konusu görüntüleri paylaşarak, "Yorum sizin nerede mağdur kadın var ben yanındayım diyen bu zavallı sizlere emanet ben çok şükür hiç o ağzına aldığı küfürle anılmadım şimdi Murat Övüç, keşke o ağzından çıkanı duysan unutma kontrolsüz güç güç değildir bu ülke çok gördü senin gibileri yok oldular yazık sana" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA DA GÜNDEM OLDU

Öte yandan, Murat Övüç'ün Yeşim Salkım'a küfrettiği görüntüler sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da gündem oldu. Binlerce kullanıcı "#muratovuc" etiketi altında söz konusu görüntülere tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?

Muğla'da 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesinin ardından ortaya çıkan bir videosunda, "Ne olacak bu kadınlar? Şiddete uğradık, tacize uğradık, bizi vurdular. Tutun dilinizi! Kadın her zaman erkeğin bir adım gerisinde olmak zorunda" ifadelerini kullanan sosyal medya fenomeni Murat Övünç'e en sert tepki Yeşim Salkım'dan gelmişti.

Salkım, yaptığı açıklamada, "Eğer haddini aşıp da bize kadınlığı öğretmeye kalkarsan seni o takip eden ve arkanda olduğunu zannettiğin kadınlar da kurtaramaz. Sen ve senin gibiler bu ülke de kadının yerini konumlandıracak en son insanlarsınız. Kadın erkeğin bir adım gerisindedir" gibi kullandığın basiretsiz ve çirkin sözlerin yüzünden ve sen ve senin gibi maalesef toplumu yanlış yönlendirenler yüzünden bugün bir genç bir kadın daha varilden ceset torbasına kondu. Haddinizi bilin!'' ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pınar Gültekin Yeşim Salkım Murat Övüç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (37)

Rüya:

Şuna pirim verenler utansın o küfür ediyo kadınlarda alkışlıyo adam resmen küfür ederek kazanıyo parayı ne günlere kaldık yazık

41
2
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Murat Övüç ve Kerimcan'' a öyle sağlam bir meydan dayağı atılması gerekiyor ki yıllarca çorbadan başka bir şey içemeyecekler. 4 sene de hastane zor toparlayacak. .

40
3
yanıtYanıtla
PAŞALI:

İkisi de halka hizmet veren evde doğmuş.

yanıt6
yanıt0
Ayşe:

ne zalimsin.

yanıt0
yanıt4
6.FİLO:

AYŞE Zalim olurum ama hain olmam. .

yanıt1
yanıt0
Prim vermeyin:

Bir avuç paçavra...

30
0
yanıtYanıtla
burgazlı:

üzerinden geçmek lazım bu topaçların

13
1
yanıtYanıtla
T.C:

bence- kadı mı - erkek mi- bilemediğimiz yaratık haberi yapanla ilişkili olmasa etinden bozuk sütünden yararlanmasa haber yapmaz midesi bozulur . . . . . . . . . . . . . . . . .

12
0
yanıtYanıtla
Osman ture:

Bu kiro bozuntusu kim bu nasıl toplum

12
0
yanıtYanıtla
Ankara:

Bir de bu türedi

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title