Haberler

Saksıdaki fesleğeni çaktırmadan çaldığını düşünen kadın, anbean görüntülendi

Güncelleme:

İstanbul'un Bayrampaşa semtinde yoldan geçen ve yanında bir erkekle beraber yürüyen kadın, hiç beklenmedik bir anda gayrimenkul dükkanının önünde duran saksıdaki fesleğeni kökünden kopararak alıp götürdü.

FESLEĞENLERDEN BİRİ EKSİKTİ

Olay, 20 Temmuz Pazartesi günü, Yenidoğan Mahallesi Atışalanı Caddesi üzerinde bulunan gayrimenkul dükkanının önünde meydana geldi. Gayrimenkul dükkanı çalışanı Berrin Tunca, sabah dükkanı açtıktan fesleğenlerden birinin eksik olduğunu fark etti. Dükkanın güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Tunca, fesleğenin yoldan geçen bir kadın tarafından akşam saatlerinde çalındığını gördü. Görüntülerde, bir erkekle yürüyen kadının bir anda saksıdaki fesleğeni kökünden kopararak çaldığı görülüyor.

"HASTALIK YA DA KÖTÜ BİR ALIŞKANLIK"

Berrin Tunca, "Sabah geldiğimde, her sabah olduğu gibi çiçekleri suluyordum. Bir çiçeğin eksik olduğunu fark ettim. Kamera kayıtlarına baktım. Bir hanımefendi ve yanında eşi ya da oğlu olan biriyle birlikte çiçeği almış. İki üç liralık bir şey. Çok çalmaya gerek yoktu ama işte insanlarımızda belki hastalıktır, belki alışkanlık haline getirmişlerdir. Kötü bir alışkanlık, inşallah bir daha böyle şeyler yapmazlar diye umut ediyorum. Buradan aslında rencide etmek istemiyoruz ama görünsün bilinsin ki, birazcık olsun utansınlar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi? Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne?
500

Yorumlar (253)

ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

SİZE HEP SÖYLÜYORUZ AMA ANLATAMIYORUZ BAŞINA Bİ BEZ PARÇASI BAĞLAMAKLA DÜRÜST NAMUSLU İYİ BİR İNSAN OLUNMAZ İNSANIN İÇİ TEMİZ OLMALI ELİNE AKLINA NEFSİNE HAKİM OLMALI.

14
157
yanıtYanıtla
abuzer:

bi bez parçası dediğin örtüyu imanından değil, saçı dökülmüş kel kafasını kamufle için takalarla karıştıma bahsettiğin kadın altı şişhane üstü kasımpaşa. bunuda örtüye malzeme ederek eleştirdin ya sana daha ne deyim

yanıt15
yanıt5
abuzer:

adını çok bilmiş koymaile bişey bilinmiyor cahil abidesi

yanıt1
yanıt6
provakatör aslı:

Sen yoksa kendini bir zamanlar halkı kandırmak için imamın karısı olarak lanse eden başörtüsü takarak propaganda yapan iktidara veryansın yapan CHP li eski il başkanının ünüversite mezunu hanımı olmayasın.

yanıt2
yanıt3
OLSUN:

Alemlere rahmet Hz. Muhammed (sav) bile günde 100 defa (başka rivayetlere göre 70 defa) istiğfar ederken kim içinin temiz olduğunu iddia edebilir ki? İçinde barsakları olan insanlarız, iddialı konuşmaya gerek var mı?

yanıt0
yanıt0
Fako:

Rahatsız pislik başı kapalı ama Allah korkusu yok

13
125
yanıtYanıtla
Ahmet:

Başı kapalı olarak görüp islamı karalamak asıl sapkınlık ve pisliklikktir. Bir bayan çalmış o da onun karakteri yada o an düşmüş olduğu gaflettir.

yanıt22
yanıt2
O Adam:

Anadoluda bir inanış var '' Çalınan çiçek çabuk tutar ve çok gelişir. '' Kadını herkes suçlamasın. .

10
53
yanıtYanıtla
Mustafa5151:

Ben 45 Yıldır Anadoluda Yaşıyorum, Yok öyle bişey. Hırsızlığın kılıfı olmaz.

yanıt35
yanıt2
O Adam:

Gözlerini yum MUSTAFA5151, Sen Dünyayı görmüyorsun diye Dünya yok mu oluyor. . ? Sen bilmiyordun, şimdi öğrendin. .

yanıt3
yanıt99
Tüm 253 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title