Haberler

Düğünde hem sosyal mesafeyi hiçe sayıp hem de bir çocuğa ateş açtırdılar

Güncelleme:

Konya'da yapılan bir sokak düğününde, sosyal mesafeyi yok sayan düğün sakinleri, kendilerinin yanı sıra bir çocuğun da eline silah vererek havaya ateş açtırdılar. Yaşanan anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal mesafeyi zerre kadar umursamayan düğün magandaları, dip dibe oturarak eğlenirken bir çocuğun eline de silah vererek havaya ateş açtırdılar. O anlar düğün davetlilerinden birinin cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Kadınhanı ilçesi Pusat Mahallesi'ndeki bir düğünde hem sosyal mesafe kuralları hiçe sayıldı hem de düğün magandaları küçük çocukların eline tabanca verip ateş açtırdılar. O anlar düğüne katılanların cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

KÜÇÜK ÇOCUKLARIN ELİNE TABANCA VERDİLER

Sosyal mesafe kuralları hiçe sayılarak çalan müzik eşliğinde halay çekildi. Davetlilerin de hiçbir önlem almadan yan yana oturduğu düğünde tabancalarla havaya ateş açan magandalar, bir çocuğun eline de tabanca verip ateş açtırdılar. O anlar düğüne katılan davetlilerin cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

Düğünde hem sosyal mesafeyi hiçe sayıp hem de bir çocuğa ateş açtırdılar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadınhanı Haberler

500

Yorumlar (5)

ali:

Yıllarca Avrupa birliğinin bize haksızlık yaptığını düşünürdüm. Bırak Avrupayı elimden gelse ben yaşadığım şehire almam şu insanları.

5
0
yanıtYanıtla
abdulbaki:

yaparlar beyim, adalet bakanlığı sağ olsun. silahı sıkanı polis yakalar, elinden silah alınır, hangi bakkaldan aldığı sorulmaz, sonra serbest bırakılır, adam gider bir başka bakkaldan gene silah alır ve gene sıkar. cezası yok, adalet bakanlığı gerçekten olsa idi, o maganda denen mahluka yüzbinlira, düğün sahibine yüzbinlira ceza verecek, o silahı satın aldığı kişiye yüzbin lire para cezası verecek, hapse gerek yok, mantar tabancası dahi sıkamazlar. bu insanlar allahtan değil paradan korkar.

2
0
yanıtYanıtla
Avrupa kiskaniyor bizi:

Avrupa ne bicim kiskaniyor bizi!

1
0
yanıtYanıtla
AH WAH:

Düğünden önce polis yada jandarmadan izin alınıyor özellikle köy düğünlerinde halkımız sanki savaşa gidercesine tabanca tüfek pompalı hatta şarjörlü otomatik tüfekle geliyor. Asayişten sorumlu devlet memurlarımız sözde düğünü kontrole geliyorlar yemek yeyip çay içip gidiyorlar bir üst araması yada etrafta arama yapsalar onlarca silah toplarlar ama onlarda göz yumuyorlar belki kanunen elllerinde bir bir yaptırım yok ama buna artık devletin bir dur demesi lazım

0
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

Konya ile medeniyetin zirvesini görüyorsunuz. Akraba evlilikleri sonucunda doğan yavruların sorunlu olma ihtimali, normal çiftleşmelere göre 64 kattan daha fazladır. Bu, çok ciddi bir orandır ve kesinlikle riske atılmamalıdır. Konya örneğinde görüldüğü üzere Zaten birinci derece akraba evliliklerinden her türlü uzak durulmalıdır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title