Haberler

Nakdi ücret desteği temmuz ayı ne zaman yatacak? Ücretsiz izin ödemeleri ne zaman başlıyor?

Güncelleme:

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, nakdi ücret desteği ödemeleri için tarih verdi. Koronavirüs ile mücadelede vatandaşın ekonomik sıkıntı yaşamaması adına kısa çalışma ödeneği, işten çıkarma yasağı ve ücretsiz izin desteği süresi bir ay uzatıldı. Ücretsiz izin desteği ne zaman yatırılacak?

Nakdi ücret ödemeleri, Resmi Gazete'de yayımlanan kararla bir ay daha uzatıldı. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, ''Temmuz ayı nakdi ücret desteği ne zaman yatacak?'' sorusuna da yanıt verdi. 7 Ağustos itibariyle ödenmeye başlayacak ücretsiz izin desteği nasıl alınır?

ÜCRETSİZ İZİN DESTEĞİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un yaptığı açıklamalar doğrultusunda, temmuz ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemeleri yarından yani 7 Ağustos'tan itibaren hesaplara geçmesi bekleniyor. Bakan Selçuk sözlerinin devamında; "Ücretsiz izne ayrılan işçilerimizin nakdi ücret desteği ödemelerini yarından itibaren gerçekleştireceğiz. Ödemeler banka hesapları üzerinden yapılacak.''dedi.

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NASIL ALINIR?

Her ay belli zamanlarda hesaplara yatırılan ücretsiz izin ödemeleri, Bakan Selçuk'un da belirttiği üzere banka hesapları üzerinden gerçekleştirilecek. Sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanların ödemeleri ise PTT aracılığıyla yapılacak.

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NE KADAR?

Bakanlık tarafından koronavirüsün olumsuz etkilerini en azaindirmek maksadıyla başvuranlara ödenen günlük 39,24 TL'lik destek ayda 1,177 TL miktarında. Aylık nakdi ücret desteği brüt 1.177 TL olmanın yanı sıra 8.93 TL'lik damga vergisi düşülmesinin ardından net 1.168 TL olarak ödeniyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Zehra Zümrüt Selçuk Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (17)

emre:

ogustosun 14 oldu temmuz ayı 1.170 tl hala neden yatmadi

2
0
yanıtYanıtla
Durmuş çelik:

Ücretsiz izin parasi ne zaman yatar sayın bakanım çok ihtiyaç var

1
0
yanıtYanıtla
Güksen:

Temmuz ayının nakdi ucret destegı ödemesini alamadık sızde 7 agustos yatırdık dıyosunz hesabımzda para yok ne zmn yatıcak bu Para???

0
0
yanıtYanıtla
Zarife:

Ağustosun 15 0ldu halen nakdi ücret desteği yatmadı neden.

0
0
yanıtYanıtla
Zarife:

Ağustosun 15 0ldu halen nakdi ücret desteği yatmadı neden.

0
0
yanıtYanıtla
Zarife:

Ağustosun 15 0ldu halen nakdi ücret desteği yatmadı neden.

0
0
yanıtYanıtla
Yunus:

Bugün 17 ağustos ve halen yatmadı.insanlari kandırmaktan başka bisi yapmıyorlar..Allah hepsinin belasını versin

0
0
yanıtYanıtla
Burhan Uçar:

Temmuz ayına ait ne zaman hesaba yatacak

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet toğrul:

Ücretsiz izine ayirdilar maiyişı nezaman yatacak

0
0
yanıtYanıtla
İlyas atk:

Temmuz ayı ödemeleri hâlâ yatmadı...milleti kandırmaktan vazgeçin artık...

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title