Haberler

Son Dakika: Galatasaray'a transfer olan Arda Turan'ın alacağı ücret belli oldu

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü, Arda Turan ile anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Yapılan açıklamaya göre, sarı kırmızılı kulüp Arda Turan ile 1+1 yıllık sözleşme imzalarken, oyuncuya ilk yıl için 4 milyon TL sabit transfer ücreti ödeyecek. Deneyimli futbolcunun Avrupa Ligi ve Süper Lig maçlarının toplamının yarısından fazlasında ilk 11'de başlaması halinde ise sözleşmesi bir sezon uzayacak ve bu sezon için de Arda Turan'a 5 milyon TL sabit transfer ücreti ödenecek.

Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde:

"Profesyonel Futbolcu Arda Turan ile 2020-2021 sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşma gereği Şirketimiz futbolcuya net 4.000.000 TL tutarında sabit transfer ücreti ödeyecektir.

Buna ek olarak, 2020-2021 sezonu içerisinde futbolcu, A Takım'ın UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Süper Lig müsabakalarının toplamının yarısından fazlasında ilk 11'de başlaması halinde, futbolcunun sözleşmesi bir sezon için uzayacaktır. Bu durumda futbolcuya 2021-2022 sezonu için net 5.000.000 TL sabit transfer ücreti ödenecektir."

MAÇ BAŞI 150 BİN TL ALACAĞI İDDİA EDİLİYORDU

Öte yandan, 9 yıl sonra Galatasaray'a geri dönen Arda Turan'ın maç başı 150 bin TL alacağı iddia ediliyordu. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama ile söz konusu iddialar da yalanlanmış oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Arda Turan Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500

Yorumlar (71)

Mg:

Gercekten bu futbol haberlerinden bakmaya başladım. Virus dünyayı kirmis . Insanlar ac ve sefaletle pençeleşiyor. Bunlarda hala kulüpler nasıl kurtarılacak, kim ne kadar alacak derdinde.

19
2
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Vizyonunuz arda olmuşsa bir yil daha gitti bosuna

18
2
yanıtYanıtla
Cuneyt cakir:

Neden kulupler borc bataginda anlasildi...pili bitmis adama 4 milyon guzelmis

17
3
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

BANA 200. 000 TL VERİN ARDA DAN DAHA GÜZEL GÜLERİM :)

19
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

1 tl etmez

13
6
yanıtYanıtla
Adım:

Benim için ga bitmiştir Arda varsa ben yokum

13
5
yanıtYanıtla
...:

Az para diyenler var hey allahım, gece gündüz çalışan doktoru 15 20 bin alıyor diye kıyameti koparırlar ,polisi öğretmeni 5 10 bin alıyor diye kıyameti koparanlar gelmiş burda 4 milyona az diyor.

13
3
yanıtYanıtla
Turkiyeli:

Bende asgari ücret alacak zannettim.ulan bi ısınamadım şu adama

11
4
yanıtYanıtla
CANIM MEMLEKETİM:

YAZIK HEPİMİZE BÖYLE BİR DÜNYADA MİLYON KAZANAN Bİ KATKISI OLMAYAN İNSANLARIN KRİTİĞİNİ YAPIYORUZ . BİZE MÜSTEHAK . DEĞER VERMYEİN İZLEMEYİN AMA AVAM NASIL YÖNETİLİR Kİ , BU CAHİLLER NASIL YÖNLENİDİRLEBİLR Kİ

13
2
yanıtYanıtla
osman han:

o kadar genç yetenek varken bu mu yapılır. Artık GS li değilim.

6
9
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title