Haberler

Ons altın 2.075 dolarla rekor kırdı! İşte gram, çeyrek ve cumhuriyetin fiyatı

Güncelleme:

Altının ons fiyatı 2.075 dolar tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesinin ardından 2.050 dolar seviyesinde bulunuyor. Aynı dakikalarda gram altın 474 liradan, çeyrek altın 779 liradan, cumhuriyet altını ise 3.172 liradan satılıyor.

Dün yüzde 1,24 değer kazanan altının ons fiyatı, bugün ABD ile Çin arasındaki gerilimin artabileceği beklentileri ile Asya piyasalarında 2.075 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesinin ardından saat 15.25 itibarıyla 2.050 dolardan işlem görüyor. Dün, 485 lirayla rekor seviyeye çıkan ve daha sonra günü yüzde 3,9 kazançla tamamlayan altının gram fiyatı da şu dakikalarda 474 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK VE CUMHURİYET KAÇ LİRA?

Aynı dakikalarda çeyrek altın 779 lira, cumhuriyet altını 3.172 liradan satılıyor. Analistler, bugün ABD'de açıklanacak temmuz ayı istihdam raporundaki tarım dışı istihdam, işsizlik ve ortalama saatlik kazançlar verilerinin takip edileceğini belirterek, ABD ile Çin arasındaki gerilimin devam etmesi ve yeni tip koronavirüs salgınında ikinci dalga endişelerinin altın fiyatlarının yönü üzerinde etkili olmaya devam ettiğini ifade etti.

'ONS ALTINDA 2.075 DOLAR DİRENÇ KONUMUNDA'

Teknik açıdan altının ons fiyatında 2.075 doların direnç konumuna gelebileceğini ifade eden analistler, gram altında ise 450-490 lira bandının izleneceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Çin Halk Cumhuriyeti Haberler

500

Yorumlar (5)

ÇARŞI:

DURMAK YOOOKKK YOLA DEVAM !!!!

9
1
yanıtYanıtla
REİS:

çok biliyorsan sen geç merkezin başına

yanıt0
yanıt5
ÇARŞI:

BENDEN ÇOK BİLENLER ÜLKENİN ANASINI AĞLATTI. SATMADIKLARI FABRİKA TOPRAK KALMADI. SENİN GİBİ TROLLERDE HALA BUNLARI DESTEKLİYOR. İNŞALLAH Bİ EKMEĞE MUHTAÇ KALIRSINIZDA ANLARSINIZ NE HALDE OLDUGUNUZU.

yanıt5
yanıt0
osman kartal:

bir kaç gün evvel yorum programının birisinde denildi ki. mart ayına kadar korona sürerse en az 15 ülke ekonomisi çökecek ve bayrak indirecek denildi. yoksa biz 1. mi olacağız

4
4
yanıtYanıtla
ekonomi:

Ya da zaten o ülkelerin ekonomisi yöneticileri yüzünden cökmüştü , korona da o minarenin kılıfı oldu. Hatta ve hatta o ülkeler ülke ekonomisini koronayı icat edip salan kişilere peşkeş çektiler belkide. Bilinçli olarak ülkeler fakir bırakıldı kanı iliği sömürüldü. O korona geldi böyle oldu deyip boynunu hafif öne eğen mazlum görünümlü seytanın yalakçısı ülke yöneticileri böylelikle aklandı sanırım. .

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title