Haberler

İtalyan spiker Diletta Leotta ile boksör Daniele Scardina'nın ilişkisi sona erdi

Güncelleme:

Spor dünyasının en önemli spikerlerinden olan İtalyan Diletta Leotta, boksör sevgilisi Daniele Scardina olan ilişkisini noktaladı. Ünlü çiftin yeniden barışacağı konuşulurken tatillerini aynı yerde yapmaları, barışma iddialarını kuvvetlendirdi.

Televizyon dünyasının en ünlü spikerlerinden biri olarak görülen Diletta Leotta, bir süredir boksör Daniele Scardina ile aşk yaşıyordu ancak ikilinin ilişkisi sona erdi. Leotta ve Scardina'nın aşkının bir anda bitmesinin nedenleri de ortaya çıktı.

İLİŞKİYİ LEOTTA BİTİRDİ

İtalyan basınına yansıyan haberlerde Leotta'nın ilişkisinden çok kendisine ve işine odaklandığı ve iş nedeniyle sık sık farklı şehirlere gidiyor oluşunun Scardina'yı rahatsız ettiği ve bir süre sonra bu duruma tahammül edemediği belirtilirken, bu gelişmelere karşın ilişkinin Leotta tarafından bitirildiği ifade edildi.

İtalyan spiker Diletta Leotta ile boksör Daniele Scardina'nın ilişkisi sona erdi

TATİLLERİNİ SARDUNYA'DA YAPIYORLAR

Ancak son çıkan dedikodular, ikilinin yeniden barışacağı yönünde... Birkaç arkadaşıyla birlikte Sardunya Adası'nda tatil yapan Leotta'nın ardından Scardina'nın da aynı yere tatile gittiği ve Leotta'ya çok yakın bir yerde kaldığı belirtildi.

İtalyan spiker Diletta Leotta ile boksör Daniele Scardina'nın ilişkisi sona erdi

"HİKAYEMİZ ÇOK ÖNEMLİ VE HASSAS BİR KONU"

Scardina'nın Leotta ile barışmak için Sardunya Adası'na gittiği iddia edilirken, bazı kaynaklar ikilinin aynı yerde bulunmasının tesadüfen gerçekleştiğini belirtti.

Ayrılıkla alakalı geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan güzel spiker, "Daniele ile aramızdaki hikaye, sosyal medyada olduğu gibi önemsizleştirilecek bir hikaye değil. Aksine çok önemli ve hassas bir konu. Bu nedenle yaşadıklarımıza dair anlatacağım şeyler 3-5 sayfaya sığacak şeyler değil" ifadelerini kullanmıştı.

İtalyan spiker Diletta Leotta ile boksör Daniele Scardina'nın ilişkisi sona erdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu?
500

Yorumlar (10)

hami:

adam çaktı bıraktı bütün hikaye bundan ibaret

64
16
yanıtYanıtla
çok mühim:

dolar kaç lira altının gramı servet oldu el alemin hayatından bize ne ekmeğe muhtaç olacağız bu gidişle

42
6
yanıtYanıtla
FATİH:

SELÜLİTLERİ VAR. . .

25
15
yanıtYanıtla
Peynir Ekmek:

. . olmasa alacan yani?

yanıt1
yanıt0
..:

Bizene

4
0
yanıtYanıtla
osman kartal:

bayağı çağ atladık. , , , yerli bitti yabancı düşünür olduk. . önce aç karnınızı doyurun

4
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Çamaşirdan daha çok sevgili deyiştiriyorlar

1
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

BOŞTAYSA BANA GÜN DOĞAR MI LEYYY

0
0
yanıtYanıtla
bu kadın çok namuslu.:

italyan taraftarı portakalları aç portakalları aç diye slogan yaptıda açmadı. :)

0
0
yanıtYanıtla
osmas kartal:

şu bizim buraya gel muharrem olayına yorum yeri bırakmamışsınız, ondan diğer yandaşları gibi bir halt olmaz, onlar devlet zihniyetli vatandaşı insan saymayan grup üyesi onun için birbirinin oyunu alırlar. meclise bile giremezler. ülke nufusu oy vermez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title