Haberler

Arda Turan, Galatasaray'a gitmek için Boca Juniors ve Sao Paulo'yu reddetti

Güncelleme:

9 yıl sonra Galatasaray'a geri dönen Arda Turan, sarı-kırmızılı takım için iki dünya devini reddetti. 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Arjantin ekibi Boca Juniors ve Brezilya temsilcisi Sao Paulo'dan gelen teklifleri, Galatasaray'da oynamak için kabul etmedi.

Galatasaray'a gelebilmek için aylarca boşta kalmayı göze alan sarı-kırmızılıların eski kaptanı Arda Turan'ın Güney Amerika'nın iki dev takımını reddettiği ortaya çıktı.

Arjantin'den Boca Juniors, Brezilya'dan da Sao Paulo, yıldız oyuncu için teklifte bulundu. Ancak yuvaya dönmek isteyen Arda, ret yanıtı verip çalışmalarına devam etti. 7 aydır bireysel antrenörü ile çalışan 33 yaşındaki oyuncu, İstanbul'da olduğu her gün Belgrad Ormanı'nda koşuya çıktı. Galatasaray'ı düşünerek arkadaş çevresini tekrar gözden geçiren yıldız futbolcu, baba olduktan sonra gece gezmelerini de bıraktı.

"ÇOCUKLARIM GÖRSÜN İSTEDİM"

Parçalı formayı giyen Arda, "Oğullarımın beni G.Saray formasıyla görmesini çok istedim. Parçalı forma için kalbim güp güp atıyor" dedi.

AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN ÖZEL PRİM

GS TV'ye verdiği röportajda altyapıdayken idol olarak Hagi'yi gördüğünü söyleyen Arda Turan, dün 1+1 yıllık imzayı atarken Rumen efsanenin izinden gitti. Hagi, 1996'da sarı-kırmızılı kulübe gelirken UEFA Kupası için sözleşmesine özel prim koydurmuştu. Arda Turan da Galatasaray'ın Avrupa Ligi şampiyonluğuna 1 milyon TL bonus yazdırdı.

KAP'a 4 milyon TL garanti ücret alacağı açıklanırken, Süper Lig şampiyonluğu halinde de 1 milyon TL prime hak kazanacak. Sezon başı Falcao için 5 milyon Euro garanti ücret KAP'a açıklanırken, Kolombiyalı golcünün sözleşmesinde de 2 milyon Euro performans bonusu ortaya çıkmıştı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Boca Juniors Galatasaray Arda Turan Sao Paulo Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

adalı 17:

bu takımlar senimi istedi yalana bak barselona seni işe yaramaz diye takımda istemediler geri geldin bari yalan söylemeyin

5
14
yanıtYanıtla
zokora:

yanındamıydın patates.

yanıt0
yanıt1
halk:

ŞİMDİ SORUYORUM. ARDA ADAM DÖVDÜ , ÜSTÜNE RUHSATSIZ SİLAHLA HASTANE BASTI HİÇBİR ŞEKİLDE CEZA ALMADI. . HADİ BUNLARI GEÇTİM HASTANE SAHİBİ BİLE ŞİKAYETÇİ OLMADI. . ARDANIN YAPTIKLARINI SIRADAN BİR VATANDAŞ YAPMIŞ OLSAYDI ŞİMDİ NEREDE OLURDU ACABA. . NEREDE ADALET.

10
1
yanıtYanıtla
İrfan:

Arda sana ne yaptı onu anlayamadım herkese arda batmış

yanıt0
yanıt0
MEDYA BARONU:

Medya ah medya çok güzel algı yaratıyorsunuz. Kimden geldi emir? Ardayı zorla sindirtmeye çalışıyorsunuz insanlara çok komik oluyor ?

6
4
yanıtYanıtla
TOP-ÇU:

GALATASARAY OLARAK SEVİYENİZİ DÜŞÜRMEYİN. .

3
3
yanıtYanıtla
sevim:

Beni ne doktorlar, ne mühendisler, ne avukatlar istedi de varmadım. aynı arda onuda ne dev takımlar istemiş aşkı galatasaray için gitmemiş. çok iyi futbolcu, çok karakterli, çok sevimli üstelik yakışıklı da.

4
1
yanıtYanıtla
Erhan:

Yaaa he he , Barcelona 100 milyon Euro verdi , Adanaspor 200 milyon Euro verdi ama arda Galatasaray denen takımı seçti , buna ancak Kadir inanır

3
2
yanıtYanıtla
......:

SEBEBİ ŞU ÇÜNKÜ İSTANBULDA İSTEDİKLERİ GECE KULÜBÜNE GİRİP ÇIKIYORLAR VE RAHATLAR. BAŞKA KULÜPLERDE BU KADAR RAHAT EDEMİYORLAR.

3
1
yanıtYanıtla
CEVAP:

rahatlığa alışmışlar zoru niye seçsin ki.

yanıt1
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title