Haberler

AK Parti'li Hızal'dan İzmir Büyükşehir Belediyesine "toplu ulaşım" eleştirisi

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tehlikesine rağmen toplu ulaşımda sefer sayısının artırılmadığını kaydetti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tehlikesine rağmen toplu ulaşımda sefer sayısının artırılmadığını kaydetti.

Özgür Hızal, yaptığı yazılı açıklamada, İzmir'deki toplu ulaşım araçlarında yaşanan yoğunluğa dikkati çekti.

Toplu taşıma araçlarında yaşan yoğunluğun son dönemde sosyal medyada sıkça paylaşılması ve haber olmasına rağmen belediyenin sorumsuz davrandığını öne süren Hızal, "Şehir içi ulaşımda yaşanan yoğunluk haberlerini endişe içinde okuyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi her alanda pandemiyle savaştığını iddia ederken kentin en önemli ulaşım araçlarının sefer sayılarını kalabalığa engel olacak şekilde artırması bu kadar zor olmamalı." ifadelerini kullandı.

Hızal, ulaşım konusunun şehirdeki temel hizmetlerinden biri olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Tunç Soyer, şehri turuncu çemberle donatmak için harcayacağı mesaiyi toplu ulaşımdaki sorunları düzeltmeye harcasa bu problemler yaşanmayacaktır. Kendisini pandemiye karşı yönlendirdiğini söylediği Belediye Bilim Kurulu, toplu ulaşımda sefer artırımı önerisinde bulunmadı mı? Üzerine düşen her işi eline yüzüne bulaştıran belediye yönetimi, üzerine vazife olmayan işlerle uğraşacağına esas sorumluluk alanlarında başarı elde etmek için çaba sarf etmelidir."

Daha sağlıklı bir şehir içi toplu ulaşım için sorumluluğun belediyede olduğunu vurgulayan Hızal, açıklamasında, "İzmirli hemşehrilerimizin sağlığını hiçe sayan bu pervasızlığın bir an önce sonlandırılması ve sağlıklı bir şehir içi ulaşımın tesis edilmesi için gerekenin yapılması konusunda ısrarcıyız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title