Haberler

Galatasaray, Alman yıldız Mario Götze ile görüşmek için randevu aldı

Güncelleme:

Transfer çalışmalarını sürdüren ve Arda Turan ile ilk transferini resmiyete kavuşturan Galatasaray, gözünü yurt dışına çevirdi. Sarı kırmızılıların Mario Götze ile yakından ilgilendiği söylenirken idari menajer Şükrü Hanedar'ın Götze için randevu aldığı ortaya çıktı.

Arda Turan ile yeni sezon için transferlerine başlayan Galatasaray yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılı ekip, Alman futbolcu Mario Götze ile görüşme gerçekleştirecek. İdari menajer Şükrü Hanedar, Mario Götze'den pazartesi günü için randevu aldı. Bonservisi elinde olan Alman yıldız ve menajeriyle mali şartlar konuşulacak.

YAKINDAN İLGİLENİYOR

Hanedar, bu süre zarfında oyuncunun başka takıma gitmemesi için Götze'yle yakından ilgileniyor. Öyle ki kardeşi Felix'e koronavirüs bulaşan Götze'yi arayanlar arasında Hanedar'ın ilk sırada olduğu ortaya çıktı.

ALMANYA'YI ŞAMPİYONLUĞA TAŞIDI

Dortmund ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 28 yaşındaki futbolcu ile mali şartları konuşulacak. Götze'nin yıllık 2.5 milyon euro ve imza parası talep ettiği belirtiliyor. Borussia Dortmund alt yapısında yetişen Götze, 2013'te Bayern Münih'e transfer olmuş, 2016'da ise Borussia Dortmund'a dönmüştü.

Brezilya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takımı ile şampiyon olan Götze, finalde Arjantin'i mağlup ettikleri maçta tek golü atmıştı. Tecrübeli futbolcu, bu sezon Dortmund'da 15 maçta forma giydi, 3 gol attı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Götze Galatasaray Arda Turan Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

federasyon:

öyle orantısız bütçe verdi ki adamlar istediği her oyuncuyu alır bu sene 20 puan farkla şampiyon olur futboldaki rekabeti yok etti federasyon bu sene şampiyonlar ligine de gidemiyorlar şampiyon da olamadılar hadi geçen yıllar onlarla açıklanıyordu bütçedeki büyük uçurum bu sene o da yok aylardır stat tribün geliri bile yok bu bolluk bu servet nereden geliyor

2
7
yanıtYanıtla
finansal kontrol:

adam akıllı finansal kontrol yapan takımlar ve sponsporluk anlasmlarından kazanılan paralarla oluyor . Federasyonunun yapacagını bır iş degil. Dış denetim kurumlarından gecıyor takımlar 3 kere . Her transfer edecegımız adama 2 katı para vermeseydınız sızınde lımıtınız olurdu. Yalnız para ıcın gelen para ıcınde gıder bunu da bılın

yanıt6
yanıt1
GS34:

Biz biyad ettik kurtulduk hamsi kardeşle

yanıt0
yanıt0
gerçek:

mükemmel bir seçim fatih hoca bunu tekrar kazandırırsa mükemmel bir oyuncu

0
1
yanıtYanıtla
GS:

Bu adam Bakırköylük... sakına sakın

yanıt0
yanıt0
Abdurrahim:

Fatih hocaya bir de şanslı derler nerde bitik, problemli oyuncu varsa transfer ediyorlar sonra fatih hoca nasıl olsa sorunları çözer mantığıyla el bombasını bırakıp ortadan kayboluyorlar

0
0
yanıtYanıtla
BUNAK:

Ismi de lazim degil cismi de

0
0
yanıtYanıtla
hakan:

he çözüyor fatih terim takıma futbol mu oynatıyor taktik vs mı var ver gazı oh galatasarayı yaptığı transferlerle batıran ünal aysalla beraber ilk 2ye girer fatih terim yazık buldu menbayı gitmiyor da ardayı da aldı oh nerde çöp var kaşar topçu var terim getiriyr genç 3-5 topçu oynatsa ölür büyük hocaymış yazık doymadı terim paraya yedi yedi bitiremedi galatasarayı

0
0
yanıtYanıtla
GalataSaray:

Wesley Sneijder içinde aynı kelimelere kullanıyordular. Gelirmi bilmem ama gelirse fark yaratır.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title