Haberler

Muharrem İnce'den bomba iddia: Saray'a giden CHP'li ben değilim, bir genel başkan yardımcısı

Güncelleme:

CHP'den ayrılarak parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından tartışmalara neden olan " Saray'a giden CHP'li" konusunu yeniden gündeme getirdi.

Konuyla ilgili Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı'ya değerlendirmelerde bulunan İnce, "Beştepe'ye Cumhurbaşkanlığı Sarayına giden bir CHP'li var ama o ben değilim. Gidenin kim olduğunu da biliyorum. Bir genel başkan yardımcısı gitti Saray'a, Tayyip Erdoğan'a. Yüzde 100 emin olsam ismini açıklayacağım ama yüzde 99 eminim ve vicdanım o yüzde 1'den ötürü açıklamamı engelliyor" ifadelerini kullandı.

İşte Altaylı'nın yazısındaki ilgili kısım;

Dünkü "Talat Atilla doğru mu söylüyordu?" yazımdan sonra Muharrem İnce aradı. Cep telefonunun ekranında Muharrem İnce ismini görünce hemen açtım.

"Merhaba Fatih bey, yazıyı görünce arama ihtiyacı hissettim. Size bilgi vermem lazım. Çünkü sizin dürüst gazeteciliğinize, her konuya bilimsel yaklaşımınıza güveniyorum ve size gerekli verileri verebilirsem doğruyu göreceğinize inanıyorum" diye girdi söze.

Öncelikle Talat Atilla'nın iddiasını bir kez daha yalanlayarak başladı.

"O gazeteciyi kullandılar. Kimin kullandığını da biliyorum. Bana asıl dokunan Kemal Bey'in Fox TV'deki sabah programına çıkıp 'Kimin gittiğini biliyorum' diyerek beni ima etmesi oldu. Kemal Bey'i aradım hemen. 'Biliyorsanız çıkıp açıklayın. Yoksa ben çıkıp sert konuşurum' dedim.

Açıklamadı."

SARAY'A GİDEN BİR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

Bakın Fatih Bey, Beştepe'ye Cumhurbaşkanlığı Sarayına giden bir CHP'li var ama o ben değilim. Gidenin kim olduğunu da biliyorum. Bir genel başkan yardımcısı gitti Saray'a, Tayyip Erdoğan'a. Görüştü."

Burada lafa giriyorum.

"Niye adını açıklamıyorsunuz o zaman?" diye soruyorum.

"Yüzde 100 emin olsam açıklayacağım ama yüzde 99 eminim ve vicdanım o yüzde 1'den ötürü açıklamamı engelliyor. Ama söylüyorum işte bir genel başkan yardımcısı."

"Hala genel başkan yardımcısı mı?" diye soruyorum.

"Yok artık değil" diyor Muharrem İnce.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem İnce Fatih Saray Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title