Haberler

Bakan Koca, koronavirüse yakalanan doktorun uyarılarını paylaştı: İnsanlar mesafesiz bir araya geliyor, bu beni üzüyor

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yakalanan bir doktorun uyarılarını paylaştı. Akciğerlerinin ciddi şekilde zarar gördüğünü ve kalbinin durduğunu belirten Doktor Selçuk K., "Maskesiz mesafesiz bir araya geliyor insanlar. Bunlar beni gerçekten üzüyor." dedi.

"VİRÜS BEYNİMDE DAHİ TUTULUM YAPMIŞ"

Koronavirüse yakalanan ilk hastalardan biri olduğunu belirten Doktor Selçuk B., "Kötüleşince yoğun bakıma alındım. Çocuklarımla ailemle vedalaşmıştım. 23 gün uyutuldum. Akciğerlerim ciddi şekilde zarar görmüş, kalbim durmuş, mide kanaması geçirmişim. Virüs beynimde dahi tutulum yapmış. Haftalarca yaşamla ölüm arasında gidip gelmişim. Maskesiz mesafesiz bir araya geliyor insanlar. Bunlar beni gerçekten üzüyor." ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, koronavirüse yakalanan doktorun uyarılarını paylaştı: İnsanlar mesafesiz bir araya geliyor, bu beni üzüyor

TÜRKİYE'DEKİ SON KORONAVİRÜS VERİLERİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu Twitter hesabından paylaştı. 7 Ağustos'ta açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 1185 yeni vakanın tespit edilmesiyle toplam vaka sayısı 238 bin 450'ye yükseldi. Vefat sayısı ise 15 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 5 bin 813'e, toplam vaka sayısı ise 238 bin 450'ye yükseldi.

İYİLEŞEN HASTA SAYISI 221 BİNİ AŞTI

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 1028 hastanın daha taburcu olmasıyla, toplam iyileşen hasta sayısı 221 bin 574'e yükseldi. Toplam test sayısı 5 milyon 138 bin 528, ağır hasta sayısı 586, hastalarda zatürre oranı yüzde 8,3 oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fahrettin Koca Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (51)

malkoç oglu turan bey:

bu maskeyi takmayan sosyal mesafe uymayanların Alayı CHP''liler ülkede koronavirüs çoğalsın sağlık sistemi çöksün Kaos olsun diye yapıyorlar bunu bu CHP''liler var ya ülkenin ve insanlığın düşmanıdır gidin moda Sahillerinde Nişantaşı''na Etiler''e barlar sokağına İzmir''deki sahillere Çeşme''ye bakın yemin ederim Alayı CHP''li hepsi lümpen hepsi CHP''li Bunlar bilerek yapıyorlar ne bir maske takıyorlar ne de sosyal mesafeye uyuyorlar kendileri ölse neyse de garibanlara bulaşıyorlar virüsü

11
32
yanıtYanıtla
internet filozofu:

Akşamları moda Etiler sahillerine bir bakın Alayı lümpence solcu CHP''liler doluşmuş lar parklara Çimenlerin üzerine yayılmış lar ellerinde içki şişeleri ile Vur patlasın çal oynasın göbek atıyorlar bu aşağılık insanlık düşmanları yüzünden bizim gibi kurallara uyan insanlar çile çekiyor kartlar sahiller ağzına kadar bul lümpenler ile dolu kendilerini beğenmiş Narsis egoistler yüzünden ülkede virüs patlaması yaşanıyor

5
30
yanıtYanıtla
Köylü:

Sende cumaları ayasofyaya gidersin orada virüs yok.

yanıt6
yanıt2
Bırakın bu işleri:

Kendileri niye maske ile gezmiyor !! 1 tane maske takan siyasetçi yok

18
9
yanıtYanıtla
Ah ulan ah:

Papaza kızıp oruç mu bozuyorsun sen...

yanıt2
yanıt4
MERT:

Bu maskeyi koluna ve çenesinin altına takan akılsızlar, , Allah sizi bildiği gibi yapsın

14
12
yanıtYanıtla
metin:

senide bilmediği gibi yapsın çok bilmiş

yanıt0
yanıt0
egitimci34:

Maskenin koruduğunu kim söyledi tartışma li bir konu Dünyada bu. . Bir çok Dr. Açık havada sokakta maske takmanın intihar olduğunu söylüyor. Lütfen Sadece Dügünleri ve asker Ugurlamalarını Yasaklayın. ! AÇIK HAVADA SOKAKTA maske yasagını kaldırın iyce Bunaldı insanlar. Zaten kesilen maske Cezalarını Vanda Adanada Boluda mahkemeler Anayasa''ya ve kişisel özlüklere aykırı bularak İptal etti malum. Lütfen DÜGÜNLER TAZiYELER VE ASKER UGURLAMALARA MESAFELİ OLALIM YETERLİ.

11
13
yanıtYanıtla
Serhat:

Maskenin korumadığını kim söyledi peki Açık havada sokakta maske takmanın intihar olduğunu iddia eden kişi doktor değildir.Maske takmayıp ölmek mi daha mantıklı biraz maskeden dolayı biraz sıkılmakmı ? Sağlıkçılar saatlerce günlerce mücadele ederken bazılarının ay sıkıldık ay bunaldık demesi hiç hoş değil

yanıt8
yanıt7
emrah:

kendi olmayan kafana göre beynine göre proje üretme Maske takmak Tabii ki koronavirüsten koruyor hem de ? koruyor Çünkü koronavirüs ağızdan burundan bulaşan bir Enfeksiyon hastalığı Haydi bakalım sen maske takma kalabalıklar arasında dolaş Ondan sonra bir hafta 10 gün sonra hastaneye nasıl koşa koşa gidiyorsun virüs kapınca görürüm senin efeligini

yanıt2
yanıt2
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title