Haberler

Galatasaray, Babel ve Belhanda'yı gönderilecekler listesine koydu

Güncelleme:

Galatasaray, yeni sezonda kabuk değiştirmeye hazırlanıyor. Yeni transferlerin ardından Babel ve Belhanda'yı kadro düşünmeyen yönetim, gelecek teklifleri bekliyor.

Arda Turan, Omar Elabdellaoui, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu ile kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da gönderilecek isimler de netleşti. Cimbom, Ryan Babel için Fulham'la pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor. Belhanda ise yeni sezon planlamasında yer almıyor.

FULHAM, BABEL'İ İSTİYOR

Premier Lig'e tekrar geri dönen Londra ekibinin, Hollandalı futbolcuyu transfer etmek istediği ve menajerler aracılığıyla nabız yokladığı ifade edildi. Fulham'dan resim teklif bekleyen Galatasaray'ın, Ryan Babel ile yolları ayırmaya sıcak baktığı kaydedildi.

BELHANDA, PLANLAR ARASINDA YOK

Sarı kırmızılılarda, kadroda düşünülmeyen bir diğer isim ise Younes Belhanda oldu. Suudi Arabistan ve Katar kulüpleri ile birlikte Sampdoria'nın radarında olan Faslı oyuncu için Galatasaray'a henüz teklif gelmedi. Yönetimin yıllık 3 milyon 350 bin euro maaş alan ve 1 yıl daha kontratı olan Belhanda için gelecek teklifleri beklediği öğrenildi. 30 yaşındaki oyuncunun ise yönetiminden bonservisini talep etmesinden dolayı, transfer sürecinin uzayabileceği konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ryan Babel Fulham Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Kiskananlar catir catir catliyor:

Galatasarayin uefa kupasi super kupasi var muzesinde Baska kimin var belkide bir daha hicbir Türk takiminin olamayacagi kupalar ulkenize bu kadar dusman olmayin kiskanmayin kendi icimizdeki dusmanlari temizlemek onemli olan M

9
3
yanıtYanıtla
cırakmustafa:

bi arada fenerde vardı o 20 sene problemi malesef ellerinde oda kalmadı karıştıracak defterde kalmadı :)

yanıt1
yanıt1
MARADONA 0010:

ANGARALI SENİN ÖYLE BİR BAKKAL DEFTERİN BİLE YOK. . HATTA SENİN BİR BAŞARIN DAHİİ YOK ONA NE DEMELİ. . SU AN AVRUPADA, TÜRKİYE'' DE HATTA DÜNYADA EN BAŞARILI TÜRK TAKIMI G A L A T A S A R A Y. .

yanıt0
yanıt0
angaralı0606:

Hala oralarda mısın. Başarısızlığa battıkça, işler tersine döndükçe 20 yıl önceki şu meşhur UEFA kupası kitabına müracaat ediyorsunuz. Müflis bakkal eski defterleri karıştırırmış!

yanıt1
yanıt2
Hasan huseyin:

YERINE DAHA GENC 38 YASINDA BIRILERINI MONTE EDIN KURBAN OLAYIM...HELAL SIZE...OLUMUNE CIMBOM

3
5
yanıtYanıtla
UNI GSARAY:

AMA BİZİM UEFA KUPAMIZ 20. YIL KUTLAMALARI NOLCAK LAA

1
3
yanıtYanıtla
hee:

anca mı hazırlamışlaaaaa

1
3
yanıtYanıtla
hakan:

önce fatih terimi göndermek lazım ardayla çöp işi bitik topçularla göndermek lazım kulüp kurtulsun

1
3
yanıtYanıtla
Mert Ören:

Babel kalsın .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title