Haberler

Koronavirüs karantinasında olması gereken aile tatile giderken jandarmaya yakalandı

Güncelleme:

Kırklareli'nde yeni tip koronavirüs tanısı nedeniyle karantinada olmaları gereken aynı aileden 4 kişi, tatile giderken jandarma ekibince yakalandı.

Vaka sayılarının arttığı ülkemizde koronavirüs tedbirlerine uyulmadığı bir kez daha görüldü. Koronavirüs taşıdığı belirlenen ve karantina altına alınan 4 kişilik aile tatil yoluna jandarmaya yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Demirköy ilçesine bağlı Balaban köyü Velika Köprüsü mevkisinde trafik ve asayiş kontrolü sırasında bir otomobili durdurdu. Kontrollerde aynı aileden D.A, S.A, S.A. ve S.A'nın, Kovid-19 tanısı sebebiyle karantinada olmaları gerektiği tespit edildi. 112 Acil Servis ekipleri, 4 kişiyi karantinaya alınmak üzere Demirköy Devlet Hastanesine götürdü.

TATİLE GİDİYORLARDI

Hastanede tedavilerine başlanılan ailenin İstanbul'da yaşadığı ve tatil için Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesine gittiği öğrenildi. Aile bireyleri hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Koronavirüs Demirköy Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (40)

Erkin:

Bu haber dogruysa artik ben bisey demiyorum, bu cahillerin yuzunden bu hastalik 100 sene bitmez. Hapis cezasi vermeleri lazim, gazeteye yazip bizi cildirtmak cozum degil.

27
0
yanıtYanıtla
Ahmet can:

Reisleri bişey olmaz herşey yolund coronad neyin nesi bize heç bişey olmaz dış güçlerin oyunu bu bizi kıskaneyolar yol yaptık köprü yaptık demiş...

11
15
yanıtYanıtla
ANALİZ:

VE OLMAYAN BEYNİN KOŞARAK UZAKLAŞIR BU HABERE BU YORUMUN İLE NE KADAR GERİDE BİR ZEKA SEVİYEN OLDUĞUN BELLİ OLDU ANLATSANA BEYİNSİZ YAŞAMAK NASIL BİRŞEY.

yanıt4
yanıt7
Coşkun:

olayı buraya nasıl bağladın. . haberi olan kişileri cahillikleri ile eleştiriyoruzFakat sen onlardan da cahilsin arkadaşım

yanıt4
yanıt5
İÇİNDEKİ ACI çıkmaz:

İnsanı nasıl yanlış kelimeler söyletir içindeki acı.

yanıt1
yanıt2
KARAPEÇE:

Karantinayı ihlal edene ve maskesiz sokağa çıkana ev hapsi cezası verilsin.

22
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Bu karantinaya alınanlara neden ayak kelepçesi takmıyorlar?

yanıt3
yanıt0
Sefa:

Allah belanızı versin

20
0
yanıtYanıtla
Hasan huseyin:

DIREK TAS OCAKLARINA YONLENDIRIN...

20
0
yanıtYanıtla
takipte:

keşke ülkemizde suçluları kürek cezalarına gönderip çalıştırsalar. oturduğu yerden bakılıyorlar. Gerçi tahliye olduklarında ellerine fatura tutuşturuluyordu galiba. artık cezaevleri paralı olması lazım.

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title