Haberler

ABD polisinin 8 yaşındaki engelli çocuğu ters kelepçeyle gözaltına aldığı görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

George Floyd'un polis tarafından boğularak öldürülmesinin etkisi henüz daha geçmemişken ABD'nin Florida eyaletinde 2018 yılında okulda bir öğretmenin göğsüne yumruk atan 8 yaşındaki engelli çocuğun polis tarafından ellerine kelepçe takılarak gözaltına alındığı görüntüler ortaya çıktı.

ABD'nin Florida eyaletinde 2018 yılına ait ortaya çıkan görüntüde, okulda bir öğretmenin göğsüne yumruk atan 8 yaşındaki engelli çocuk, polis tarafından ellerine kelepçe takılarak gözaltına alındığı anlar tartışma konusu oldu.

AİLENİN AVUKATI GÖRÜNTÜLERİ SERVİS ETTİ

Ailenin avukatı Ben Crump, meydana gelen olayın görüntülerini dün basına servis etti. Görüntülerde, polis ağlayan çocuğu gözaltına alırken korkutmak için 'hapse gireceksin' ifadelerini kullanıyor. Görüntüler yayınlandığı anda ABD'de büyük tepkilere neden oldu. 2018 yılına ait görüntülerde üç polis, korkudan ağlayan engelli küçük çocuğu korkutarak ellerini kelepçeleyerek gözaltına aldı.

AİLEDEN POLİSE DAVA

Çocuğun ailesi polis memurlarına dava açarak, küçük çocuğun korkutulduğunu ve psikolojisinin bozulduğunu belirtti. Avukat Crump, polisin orantısız güç kullandığını belirtti. Eski San Antonio Belediye Başkanı Julian Castro, görüntüyü paylaşarak çocuğun ne kadar travmatize olduğunu ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Florida Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (11)

Batı hayranları:

Demokrasi dersi verenlere bak. Tam komedi

16
1
yanıtYanıtla
TUBİTİK MUBİTİK:

O çocuk bir daha şımaramaz birey olmanın ve hareketlerinin sorumluluğunu üstlenir buna TERBİYE denir BEDEVİ doğu toplumları bilmez onlar kul olur ama çalar öldürür yapmalar sorsan Allah Korkusu vardır

0
12
yanıtYanıtla
YUSUF:

NE SAÇMALIYORSUN SEN! her cocukta bu uygulanmaz uygulansa bıle senın dedıgın gıbı bır duruma yol acmaz! polısler egıtımcımıdır? nasıl bır akıl var sende

yanıt1
yanıt0
adil:

O kadar aptalsın ki aynısını Türk polisi yapsa bu sefer küfredeceksin aptal olduğunu anlayacak kadar bile beyin yok sende.

yanıt2
yanıt0
Aferin:

Ne tarafa tükürürsen tükür kendi suratına yapışıyor tubitik. O kadar pisliksin

yanıt1
yanıt0
Yahya:

Türkiye yi mi örnek almışlar yoksa türkiye mi amerika yi örnek almış.

0
10
yanıtYanıtla
Danimarka:

Yahya sen kopeksiz koyde değneksiz gezmişsin belli yazarken biraz Allah korkun olsun turkiyede sana zulummu ediyorlar TC hiçbir ülkeyle kıyaslama . Turkiyede demokrasi var senin gibiler görmez o baska

yanıt6
yanıt5
dely:

YAHYA belliki türkiye düşmanısın şimdi qaybol. . .

yanıt2
yanıt0
hia:

yahya isminin anlamı ne biliyormusun sana hiç yakışmamış bu isim

yanıt1
yanıt1
OFFF:

ÇOCUĞA KELEPÇE TAKAR GİBİ YAPMIŞ AMA TAKMAMIŞ HERŞEYİDE ABARTMAMAK LAZIM. BİZDE OKUDUK ÖĞRETMEN VURSA BİLE KİMSE SES ÇIKARTMAZDI AİLE SORARDI NE YARAMAZLIK YAPTIN DİYE. AMA BİZ SAYGILIYDIK ÖĞRETMENLER SEVGİLİ ŞİMDİKİ ÇOCUKLAR CANAVAR GİBİ.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title