Haberler

Son dakika haberi | Eskişehir'de yangın mağduru sağlık çalışanının evi Ahbap Derneği tarafından yenilendi

Güncelleme:

Son dakika habere göre Eskişehir'de üniversite hastanesinde görevli hasta bakıcının elektrik kontağından çıkan yangında zarar gören evi, Ahbap Derneği tarafından onarılarak yeni eşyalar satın alındı.

Eskişehir'de üniversite hastanesinde görevli hasta bakıcının elektrik kontağından çıkan yangında zarar gören evi, Ahbap Derneği tarafından onarılarak yeni eşyalar satın alındı.

Geçen nisan ayında Emek Mahallesi'ndeki evi yangında kullanılamaz hale gelen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli 33 yaşındaki İbrahim Damar'ın durumundan haberdar olan Ahbap Derneği Başkanı ve sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından sağlık çalışanına yardım edilmesi çağrısında bulundu.

Bunun üzerine harekete geçen Ahbap Derneği Eskişehir gönüllüleri, evin tadilatının yapılmasının yanı sıra mobilya ve beyaz eşyaların teminini sağladı.

Yenilenen evine kavuşan Damar, AA muhabirine annesi ve babasıyla yaşadığı iki katlı müstakil evlerinde çıkan yangın sonrası zor günler yaşadığını anlattı.

Yangından birkaç saat öncesinde evde olduğunu aktaran Damar, "İşe gitmek için evden çıktım. Daha sonra telefonum çaldı. Komşularım evimizin yandığını söylediler. Şoke oldum. Eve gittiğimde zaten her şey kül olmuştu." dedi.

Damar, yaşadıkları talihsiz olay sonrası Ahbap Derneğinin desteğiyle moral bulduğunu vurgulayarak "Evimiz kullanılmaz hale gelmişti. Biz ailecek bir süre binanın alt katında yaşamaya çalıştık. Fakat itfaiyenin çalışmalarında ikinci kata sıkılan suyu beton emmiş. Birinci katta üstümüze su damlıyordu. Ahbap Derneği sağ olsun bize çok destek oldu. Herkese çok teşekkür ederim. Bize tekrar evimizi verdiler." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Emek Mahallesi Eskişehir Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title