Haberler

Son Dakika: Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy görevinden istifa etti

Güncelleme:

Son dakika: Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy'un yönetim kuruluna sunduğu istifa dilekçesi, kurul tarafından kabul edildi.

Fenerbahçe Kulübünde başkan vekili Semih Özsoy, görevinden istifa etti.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Semih Özsoy'un yönetim kurulumuzdan istifa ettiğine dair dilekçesi tarafımıza ulaşmıştır. Bu dilekçeye istinaden Yönetim Kurulumuzca alınan karar doğrultusunda Sayın Semih Özsoy'un istifası kabul edilmiştir. Başkan Vekilliği görevini sürdürdüğü iki yılı aşkın bu sürede göstermiş olduğu özverili çalışmaları, kulübümüze yapmış olduğu değerli katkılar ve verdiği emekleri için kendisine teşekkür eder, kararın hayırlı olmasını dileriz" ifadelerine yer verildi.

Son Dakika: Fenerbahçe başkan vekili Semih Özsoy görevinden istifa ettiSemih Özsoy

SEMİH ÖZSOY KİMDİR?

Semih Özsoy, 29 Nisan 1968 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Öğrenimini Yüksek Lisans düzeyinde tamamlayan Semih Özsoy, sanayi ve tekstil iş kolunda ilerlemektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde 2013 yılına kadar basketbol şube sorumlusu görevini üstelenen Semih Özsoy, Ali Koç'un başkan seçildiği 3 Haziran 2018 tarihinden bu yana "başkan vekili" görevini yürütüyordu. Semih Özsoy, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Semih Özsoy Fenerbahçe Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (8)

MEMET33:

G. Saray Başkanı Mustafa Cengiz yeni transferleri Emre Kılınç için, ''Emre Kılınç sadece bir transfer değil, gelecek kuşaklar için bir söz tutma, bir kişilik abidesi. Bu bir karakter meselesi. Dürüstlük ve doğruluk öncelikle söz tutmaktır. Emre bize bunu gösterdi'' dedi. Emre de ''Dik duruşumu korudum ve şu an buradayım''

1
2
yanıtYanıtla
MEMET33:

VELİEFENDİDE AT BAKICILIĞI YAKIŞIR.

2
1
yanıtYanıtla
GADDAR:

GÜLE GÜLE ÇAMUR ŞEVKET !!!

1
1
yanıtYanıtla
Mehmet demirtaş:

Sayın başkanımızı yalnız bırakmasınlar, zor zamanlardan geçiyoruz, birlik olma zamanı.

0
0
yanıtYanıtla
fb li:

zaten bir işe yaramıyordu gittiği iyi oldu

0
0
yanıtYanıtla
Ugur:

Iyi oldu gec bile kaldi F Bahceye hic birsey yapmadi yaptigi ancak hak marumiyeti cezasi aldi

0
0
yanıtYanıtla
Ugur:

Iyk oldu

0
0
yanıtYanıtla
ZÜHTÜ:

Yönetimmi var 2 yıldır. . . Ama, sözüm ona Fenerbahçe''yi çoook!!! sevdiğini söyleyenlerin kulübümüzü nehale getirdikleri ortada.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title