Haberler

Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları satış rekoru kırdı

Güncelleme:

Yeni sezon formalarını yeni transferleriyle tanıtan ve formaları dün satışa çıkaran Fenerbahçe, Fenerium tarihinde 24 saatlik satış rekoru kırıldığını duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli taraftarların yeni sezon futbol takımı formalarına gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

"İLK GÜNDE REKOR KIRILDI"

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçemizin 2020-2021 sezonu formalarını taraftarımıza sunduğumuz ilk 24 saatte 'Sevgi limit tanımaz.' diyerek Feneriumlara ve internet sitemize akın eden, daha ilk günde Fenerium tarihinin en yüksek sayıda forma satışına ulaşmasını sağlayan, Fenerbahçe'nin gerçek benliği olan büyük taraftarımıza sonsuz teşekkür ederiz. İyi ki varsınız." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (13)

YUSUF:

Sanki şampiyon olacak cici kuşlar

8
17
yanıtYanıtla
FENERLİ:

belki şampiyon olamıyoruz ama bu takıma verdigimiz sevda bizi gönüllerimiz de şampiyon yapıyor.

yanıt13
yanıt6
BOĞA:

Kendi klubünüzle kıyaslamayın Fenerbahçe''yi. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz. .

yanıt4
yanıt0
ronaldo:

yavv he hee

5
9
yanıtYanıtla
vf:

Erkenden başlamışın ağlamaya

yanıt4
yanıt2
MEMET 33:

FENERBAHÇE BÜYÜK TAKIM SAYGIYLA EĞİLİYORUM

7
5
yanıtYanıtla
yalan:

hani sayı neden verilmemiş_? kaç forma sattın? ali koç ve yöneticiler kendi ceplerinden 100er bin ali koç 200bin forma alarak limit yüksetmiş olmasınlar mesela??

4
6
yanıtYanıtla
Aloş:

Yalandan kim ölmüş

3
7
yanıtYanıtla
okan:

289 liralık forma kapış kapış ha. vay arkadaş millette de para var az ucuz olsaydı da biz de alsaydık nevardı.

7
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

BU YIL FB NİN YILI OLACAK. ÇOK İYİ GÖRÜYOM BEN

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title