Haberler

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Dorukhan-Ozan takası için görüşme halinde

Güncelleme:

Süper Lig'de transferde hareketli dakikalar yaşanıyor. Ligin devlerinden olan Beşiktaş ve Fenerbahçe, gündeme oturan takas iddiasıyla anılıyor. İki kulüp arasında Dorukhan Toköz ve Ozan Tufan'ın olası takası için görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

SERGEN YALÇIN İSTEDİ

Sergen Yalçın bu transferi istediği öğrenilirken Beşiktaş, Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Kartal, ezeli rakibinden Ozan Tufan'ı istedi ve karşılığında Dorukhan Toköz'ü önerdi. Sarı-Lacivertliler, bu öneriyi kabul etmedi. Ancak iki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor.

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Dorukhan-Ozan takası için görüşme halindeDorukhan Toköz

SON SÖZ EROL BULUT'TA

Transfer şu an için askıda gözükse de kısa süre içinde gerçekleşebilir. Bu konudaki son sözü Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut söyleyecek.

Bulut, Ozan'ın idmanlardaki performansının ardından oyuncu hakkındaki son kararını verecek. Topuk Yaylası'ndaki yeni sezon hazırlıkları sonrasında tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'deki geleceği bir anlamda belli olacak.

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Dorukhan-Ozan takası için görüşme halindeOzan Tufan

YALÇIN FUTBOLA GERİ DÖNDÜRDÜ

Ozan'ın F.Bahçe kariyeri bitmek üzereyken Sergen Yalçın, tecrübeli futbolcuyu Alanyaspor'a aldırdı ve yarım sezonda 24 yaşındaki orta sahayı futbola döndürdü. Bu sebeple ikili arasında bir bağ oluştu. Beşiktaş'ta da Dorukhan Toköz, eski başkan Fikret Orman'ın kendisine verdiği zamlı sözleşme sözü sebebiyle kriz yaşamıştı. Dorukhan ise olası bir Fenerbahçe takasına ise sıcak bakıyor.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dorukhan Toköz Ozan Tufan Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (16)

HAYDAR:

DORUKHAN OZANA BİN BASAR... BÖYLE BİRSEY GERCEKLESİRSE BJK YÖNETİMİ ASRIN HATASINI YAPAR

17
11
yanıtYanıtla
ALI KOC:

Fici Tosuncuk Ozan Road runner oldu resmen. Bu fener dusmanlari iyi cikista olan adamlarimizi hayali olarak sistematik bir sekilde saga sola gonderiyor . Ozan hicbir yere gitmiyor. Takoz para etmeyen hatta 8jklilerin bile islikladigi bir copu istemeyiz . Tepe tepe kullanin copunuzu . Ozan tufanin bedeli 10 milyon € .

yanıt1
yanıt2
REİS:

dorukhan ozanın kramponunu bile alamaz ne takası aga. Teklif bile edilemez

8
18
yanıtYanıtla
Kenan:

Adem ozan takası dendi şimdide dorukhan ozan takası çıktı ozanı seviyoruz ikisinide verseler bir ozan etmez

7
8
yanıtYanıtla
camış:

ozan tam kendini bulmuşken ve faydalı oluyorken göndermenin mantığı nedir anlayamadım. . .

7
2
yanıtYanıtla
YusuFB:

Ali KOÇ ve Emrenin böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum

4
3
yanıtYanıtla
Beşiktaşlı:

ARkadaş bu yöneticiler anlamıyorum Ozan Dorukhan yarısı etmez neyin takası bu Vallahi Yazık!. . . gündem olmak başka birşey değil

3
1
yanıtYanıtla
golcü:

ozan tufan çürük elma, sepetteki tüm elmaları bozacak, helal fener, yazık beşiktaş.... necip ve ozan türk futbolunun ikilisi muhteşem ikili, banu alkan- serpil çakmaklı gibi....

2
1
yanıtYanıtla
golcü:

yakma bizi sergen hoca, fatih aksoyu gönder ozanı al.... saçlarını da röfle yaptır kulübede görünümün güzel olsun bari...

2
1
yanıtYanıtla
serhat:

sakın ha fener zarar eder ozan 10 dorukhan eder

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title