Haberler

Son Dakika: Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin takım harcama limitlerine ilişkin yaptığı itirazı reddetti

Güncelleme:

Son dakika: Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin Kulüp Lisans Kurulu'nun takım harcama limitlerine ilişkin yaptığı itirazı reddetti.

Tahkim Kurulu, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün takım harcama limitlerine ilişkin yaptığı itirazın reddedildiğini açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe'nin Kulüp Lisans Kurulu'nun 4 Ağustos'ta ilan edilen takım harcama Limitlerine ilişkin yaptığı itirazın incelendiği belirtildi. Açıklamada, "Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin, Kulüp Lisans Kurulu'nun 04.08.2020 tarihinde ilan edilen Takım Harcama Limitlerine İlişkin kararına itirazı incelendi. Duruşma için tayin edilen 13.08.2020 Perşembe günü saat 15:30'da video konferans yoluyla icra edilen duruşmada Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin vekilleri Av. Alper Pirşen ve Av. Özge Tokarlı Gündüz'ün hazır oldukları görüldü, sözlü beyanları alındı. Yapılan müzakere neticesinde; Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin Kulüp Lisans Kurulu'nun Takım Harcama Limitlerine İlişkin kararına itirazının reddine, oy birliği ile karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'nin yeni sezon için Kulüp Lisans Kurulu tarafından belirlenen takım harcama limiti %15'lik sapma tutarıyla birlikte 177.573.089 TL olarak açıklanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Futbol Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (2)

Hamza:

Tahkim kurulunu ve TFF yi kutluyorum. Spor kulüblerimize ellerinden gelen yardımı yapıyorlar. Bunu kulüp başkanları başta olmak üzere herkes biliyor. Ancak koltuklarını korumak, şan ve şöhret peşinde olan başkanlar "eşit şartlarda yarışma"bahanesi ile karşı duruş gösteriyorlar. Anadolu takımları ile ne zaman eşit yarışmada bulunurdu? Bağırışları ve anlayışları kendi bireysel çıkarları içindir. Kulüpler bugün borç bacağında ise bunda geçmiş idareci ile bugün idareci olanların suçları var.

0
3
yanıtYanıtla
dosdoğru:

476 milyonluk gs ile anadolu takımları eşit oldu demi şimdi. avrupada 3 mil. euro vergi borcu olan takım ligden düşürülüp 3 puanı siliniyor. 580 milyon tl vergi borcu olan gs''ın erteleniyor, fb''ye gelince adamların milliyetci olacakları tutuyor. Büyük fb taraftarları bunlarıda bunları fb''ye yapanı da unutmaz. Gerçeklerin elbet bir gün ortaya çıkma gibi bir huyu vardır.

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title